Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2022

Όταν η Ασέβεια υποδύεται την Απλότητα!

 Γράφει ο Σωτήριος Καλαμίτσης


Ο επιχειρηματίας Ευφραιμίδης με παντόφλες και κοντομάνικο χαιρετά τον γκόμενο της Κάθριν. Προσκεκλημένος στο Προεδρικό Μέγαρο. Δίχασε, λέει, το τουίτερ η εμφάνισή του. Οι θιασώτες του είχαν να πουν, ότι ο τύπος απασχολεί πολλούς....

ΑΜΕΑ στις επιχειρήσεις του. Οι επικριτές απόρησαν που δεν εμφανίσθηκε ξυπόλυτος με βερμούδα.

Ξεπέρασε και τον Βερναρδάκη.  Είναι, λέει, πολύ απλός. Έχει ποδήλατο και δεν έχει κινητό. Ξεκίνησε άσημος και φτωχός, αλλά μεγαλούργησε, εξ ου και νομιμοποιείται να γράφει στα παλαιότερα των σανδαλίων του και την Ανώτατη Πολιτειακή Αρχή.



Ίσως, βέβαια, να είδε ο Ευφραιμίδης την  Κάθριν να ασχολείται με το κινητό της μπροστά στον αγέρωχο εύζωνα εν αναμονή της έναρξης της παρέλασης στη Θεσσαλονίκη για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. Ίσως και να θυμήθηκε την Κάθριν σταυροπόδι με τον γκόμενό της σε παρέλαση στην Αθήνα και να σκέφτηκε, ότι η Κάθριν είναι τόσο απλός άνθρωπος που δεν δίνει σημασία στους καθωσπρεπισμούς, όπως είναι ο σεβασμός στους θεσμούς και στον λαό που αυτοί εκπροσωπούν.


Όσοι επικρίνουν την ΠτΔ, όπως εγώ, είναι άθλιοι εθνικοπατριώτες. Αλλά εγώ θα επιμείνω. Είναι θέμα παιδείας. Αυτή την αγωγή πήρε η μανδάμ από το σπίτι της, με αυτήν πορεύεται. Ας θυμηθούμε, ότι η ΠτΔ Κάθριν διετέλεσε Πρόεδρος του Ανωτάτου Διοικητικού Δικαστηρίου της χώρας. Φαντασθείτε τί γινόταν στο ΣτΕ.


 
Από την άλλη δεν μπορώ παρά να δώσω κάποιο ελαφρυντικό στον Ευφραιμίδη. Γνωρίζοντας καλλίτερα από πολλούς τη σαπίλα των Αρχών, δεν τρέφει καμμία υπόληψη προς τα πρόσωπα που τις ενσαρκώνουν. Παράδειγμα των ημερών η αρχειοθέτηση της δήλωσης «πόθεν έσχες» και του συζύγου της Μαρέβας και της ιδίας.

https://www.avgi.gr/politiki/429311_exafanismeni-i-kybernisi-meta-tis-apokalypseis-gia-tin-arheiothetisi

Σώτος – αθλιότατος

Υ.Γ. Αναγγέλθηκε η δημιουργία Εθνικού Μητρώου κακοποιητών ανηλίκων. Εθνικό μητρώο λαμογίων πότε θα δημιουργηθεί; Αλλά και παραγεγραμμένων ποινικών υποθέσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου