Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΡΑΣΑΣ!!!! Η ΟΑΣΗ!!!!

Γράφει ο Σωτήριος Καλαμίτσης

Τα πάντα πληροφορηθήκαμε για τις υποκλοπές, για τις δημοσκοπήσεις των πωλητικών κωμάτων, τα ειδεχθή σεξουαλικά εγκλήματα των ανθρωποειδών τού Κολωνού, των Σεπολίων, των Πετραλώνων*, τις κακοποιήσεις στους....

οίκους ευγηρίας, τις γυναικοκτονίες και δολοφονίες γενικότερα, το σίριαλ Πισπιρίγκου, τις δίκες Παπαγγελόπουλου και Παππά στο Ειδικό Δικαστήριο, για την καταδίκη-χάδι  της εφοριακού που είχε υπεξαιρέσει € 320.000, για τους αρ-Πάτσηδες, για τη μεγαλειώδη πορεία στην πρεσβεία των φονιάδων των λαών την 17.11.2022  κατά τα ειωθότα,  για όλο τον βόρβορο και τη δυσωδία που αποπνέει ο δημόσιος δημοκρατικός [προ πάντων] βίος. Για την κορυφή του παγόβουνου φυσικά, αφού η κοινωνική σήψη και ανηθικότητα είναι αβυσσαλέες και καλά κρυμμένες.

Σου ρίχνει το φρόνημα όλη αυτή η ασχήμια. Και ξάφνου πληροφορείσαι, ότι στον φετινό κλασικό Μαραθώνιο δρόμο τερμάτισε τελευταίος σε 8 ώρες, 38 λεπτά και 53 δευτερόλεπτα ο 92χρονος Στέλιος Πρασάς αποθεούμενος από τα εγγόνια του.   Εννεάκις χιλιοστός οκτακοσιοστός κατά σειρά.

Έσχατος, αλλά πρώτος στην καρδιά μας.

Πώς να μη δακρύσεις από συγκίνηση και να νοιώσεις την ελπίδα να φτερουγίζει πάλι γύρω σου!

Σώτος

*Για την Κιβωτό του Κόσμου εδώ

 https://www.youtube.com/watch?v=xDXWtPy4vQA&t=295s

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου