Παρασκευή 7 Μαΐου 2021

Οριστικό: Ποιος Ελληνας επιχειρηματίας πήρε την OPEL;

 Με γοργούς ρυθμούς και με την βούλα της Επιτροπής Ανταγωνισμού προχωρά η απόκτηση της Opel Hellas από τον.... όμιλο Συγγελίδη ο οποίος θα ελέγχει πλέον τις μάρκες Peugeot, Citroen, DS, Mazda και Opel δημιουργώντας έναν από τους μεγαλύτερους εισαγωγικούς ομίλους στην Ελλάδα.

Μάλιστα η Επιτροπή Ανταγωνισμού ενέκρινε την απορρόφηση της Opel Hellas από τη νέα εταιρεία του ομίλου Συγγελίδη που φέρει την ονομασία Trophy Auto Brands Βιομηχανική και Εμπορική Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εταιρεία Αυτοκινήτων.

Όπως αναφέρει η Επιτροπή Ανταγωνισμού χαρακτηριστικά: «Στις 12.3.2021 γνωστοποιήθηκε στην Επιτροπή Ανταγωνισμού η συγκέντρωση, με την οποία η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «TROPHY AUTO BRANDS ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ» και με διακριτούς τίτλους α) «e–TROPHY AUTOMOTIVE BRANDS Α.Ε..» και β)«i–TROPHY Α.Ε.», η οποία εδρεύει στο Χαλάνδρι Αττικής , οδός Κηφισίας αρ. 240-242 και εκπροσωπείται νόμιμα από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. και Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Πολυχρόνη Συγγελίδη, αποκτά το σύνολο (100%) του μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της εταιρείας με την επωνυμία «OPEL ΕΛΛΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ». Μετά την ολοκλήρωση της συγκέντρωσης, ο έλεγχος της «OPEL ΕΛΛΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» θα ανήκει στην «TROPHY AUTO BRANDS ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ», συμφερόντων Πολυχρονίδη Συγγελίδη.

Οι επιχειρηματικές δραστηριότητες της «OPEL ΕΛΛΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» είναι: η εισαγωγή, διανομή και εμπορία καινούργιων επιβατικών και ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων Opel, ανταλλακτικών και εξαρτημάτων (αξεσουάρ) των οχημάτων αυτών και η παροχή τεχνικών πληροφοριών επισκευής και συντήρησης οχημάτων με το σήμα Opel.»
newsauto

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου