Δευτέρα 24 Μαΐου 2021

Νασιούλας: Τέλος η ΜΚΟ Βελγίου για το Μουσείο Ολοκαυτώματος στην Θεσσαλονίκη

 Τίτλοι τέλους για την ΜΚΟ με έδρα το Βέλγιο και μέλη ιδιώτες, όπως ο Γιάννης Μπουτάρης και ο Βαρώνος Ρότσιλντ, μπαίνουν με την πρόσφατη νομοθετική ρύθμιση για το Μουσείο Ολοκαυτώματος Ελλάδος στην Θεσσαλονίκη.

Ο νόμος προβλέπει πως ....θα δημιουργηθεί νέος οργανισμός με έδρα την Ελλάδα και στο πλαίσιο του εθνικού δικαίου.

Με αφορμή την νομοθετική ρύθμιση για το Μουσείο Ολοκαυτώματος, ο Ιωάννης Νασιούλας προχώρησε στην παρακάτω δημόσια δήλωση:

Εργάστηκα δημοσίως ΜΟΝΟΣ για την ακύρωση της πολιτικής μεθόδευσης Μπουτάρη και σήμερα αισθάνομαι πλήρως δικαιωμένος.

Η επιδίωξη να εκχωρηθεί η ανέγερση και η λειτουργία του Μουσείου Ολοκαυτώματος Ελλάδος σε ΜΚΟ με έδρα το Βέλγιο και πλειοψηφία των μελών ιδιώτες, όπως ο Γιάννης Μπουτάρης και ο Βαρώνος Ρότσιλντ, αποτελεί παρελθόν.

Δεν πήγαν χαμένες οι δημόσιες αναρτήσεις, τα άρθρα, οι δηλώσεις μου στην κάμερα και οι επιστολές μου στον Έλληνα Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Νόμος πια ορίζει πως ο οργανισμός που θα λειτουργεί το μουσείο για την συστηματική εξολόθρευση των Ελλήνων εβραϊκού θρησκεύματος από τους Γερμανούς το 1941-1945 θα ιδρυθεί προς τούτο, υποκείμενος στο ελληνικό δίκαιο και με έδρα την ημεδαπή.

Ανέλαβα το ρίσκο να με κατατάξουν στους αντισημίτες, επωμίστηκα το βάρος να μιλήσω μόνος εγώ δημοσίως για ό,τι δεν άγγιζαν δημοτικοί σύμβουλοι ή βουλευτές, αλλά είχα δίπλα μου τον ελληνικό λαό της Θεσσαλονίκης και τους έντιμους Έλληνες εβραϊκού θρησκεύματος, επιφανή μέλη της Ισραηλιτικής Κοινότητας. Και σήμερα επαναλαμβάνω:

Η Θεσσαλονίκη δεν είναι παραμάγαζο Ισραηλινών ή Γερμανών, Τούρκων ή Σκοπιανών. Ούτε ιδιωτικές mega-μπίζνες, ούτε κόλπα ξένων πρεσβειών θα μένουν χωρίς απάντηση.

Όσο εκπροσωπώ τις Ελληνίδες και τους Έλληνες της Θεσσαλονίκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου