Τρίτη 25 Μαΐου 2021

Κόψτε το fucking facebook κοριτσάκια ! Ζήστε την πραγματική ζωή!

Στον ανακριτή οδηγήθηκε ο 46χρονος δάσκαλος ο οποίος κατηγορείται ότι παρενοχλούσε σεξουαλικά μαθήτριές του.

Την πόρτα του ανακριτή, του κτιρίου 9 της Ευελπίδων, πέρασε ο 46χρονος δάσκαλος, ο οποίος κατηγορείται ότι έστελνε μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου σε τρεις μαθήτριες Δημοτικού. Ο άνδρας .....συνελήφθη και οδηγήθηκε στον ανακριτή για να απολογηθεί.
«Τα μηνύματα τα έστελνα για τη διαπαιδαγώγηση των μαθητριών μου και ήταν σε γνώση και των γονέων τους». Αυτό τον απίστευτο ισχυρισμό προέβαλε στους αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, ο 46χρονος δάσκαλος στην Ανάβυσσο, που συνελήφθη γιατί κατηγορείται ότι παρενοχλούσε σεξουαλικά μαθήτριες του της Πέμπτης δημοτικού μέσω διαδικτυακών εφαρμογών.
Οι αρμόδιοι αξιωματικοί που ανέλαβαν την υπόθεση αυτή δεν πίστευαν στα αυτιά τους με αυτή τη δικαιολογία, όταν μάλιστα ήδη είχαν διαβάσει τα μηνύματα που τις τελευταίες 10 ημέρες, πριν αποκαλυφθεί, έστελνε καθημερινά στις μικρές κοπέλες.

Δημοτικού λέμε ήταν οι κοπελίτσες! Δημοτικού! Είναι τόσο απαραίτητο να έχει facebook ένα κοριτσάκι δημοτικού, που δεν μπορεί να καταλάβει πού μπορούν να καταλήξουν οι φωτογραφίες του, που ανεβάζει κατά ριπάς; Ή ποιός ανώμαλος, πέρα από τον αυνανισμό, προχωράει σε άλλα πράγματα;

Ο τρόπος που πλησίαζε τις μαθήτριες και τα μηνύματα

Και στις τρεις περιπτώσεις ο τρόπος με τον οποίο επιχειρούσε να παρασύρει τα ανήλικα κορίτσια ήταν πανομοιότυπος.
Στην αρχή ένα ουδέτερο μήνυμα «τι κάνεις όλα καλά;» και στη συνέχεια προχωρούσε βήμα - βήμα στην προσπάθειά του να τις παρασύρει σε συζητήσεις σεξουαλικού περιεχομένου.
«Είσαι πολύ όμορφη και ώριμη. Θα μπορούσαμε να έχουμε σχέση εμείς οι δύο» φέρεται να έγραφε σε ένα από αυτά ενώ στη συνέχεια προχωρούσε περιγράφοντας με χυδαίο τρόπο «το πόσο πολύ ήθελε να τις αγκαλιάσει και να τις φιλήσει».

Σε μια άλλη μαθήτριά του φαίνεται πως έγραφε: «Εάν ήσουν λίγο μεγαλύτερη, θα σε κατακτούσα και θα ήμασταν μαζί», ενώ την επόμενη ημέρα της έστειλε νέο μήνυμα στο οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, έγραφε: «Είσαι τόσο όμορφη που εάν σου έκανα ιδιαίτερα μαθήματα δεν θα μπορούσα να συγκεντρωθώ, το μυαλό μου δεν θα λειτουργούσε».
Σύμφωνα με τους έμπειρους σε τέτοιες υποθέσεις αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, ο 46χρονος προχωρούσε σταδιακά προσπαθώντας να κερδίσει την εμπιστοσύνη των τριών κοριτσιών, μέσα στο διάστημα των δέκα ημερών που διήρκεσε η παρενόχλησή τους.
Ευτυχώς, λέει στέλεχος της Ασφάλειας Αττικής στο Sputnik, και οι τρεις μαθήτριες αντέδρασαν πολύ σωστά και μόλις τα μηνύματα άρχισαν να γίνονται χυδαία ενημέρωσαν τους γονείς τους, οι οποίοι κατέφυγαν στην αρχικά στο αστυνομικό τμήμα και στη συνέχεια στους εξειδικευμένους αστυνομικούς για τη διαχείριση τέτοιων σοβαρών υποθέσεων σε βάρος ανήλικων παιδιών.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου