Παρασκευή 28 Μαΐου 2021

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ: Να γιατί δεν πέρασε η ψήφος των αποδήμων !

 Βρήκαν τρόπο να ψηφίζουν οι κουκουρούκου 17χρονοι και οι αλλοδαποί ... αλλά εδώ και 50 χρόνια δεν μπορούν να βρουν τρόπο να ψηφίζουν οι Έλληνες του εξωτερικού. 

Κι ο λόγος φυσικά είναι ότι.... οι Έλληνες του εξωτερικού αγαπάνε την Ελλάδα σε αντίθεση με τους πολιτικούς και τα κομματόσκυλά τους που την έχουν ξεσκίσει στο κλέψιμο

Πολιτικοί και κομματόσκυλα αρπάζουν ότι μπορούν παρά πάνω , χαρίζουν σε ξένα συμφέροντα και στο γνωστό λόμπι τα πάντα , ότι παράγει καθαρό πλούτο ...για να έχουν στήριξη από τους χαφιέδες δημοσιογράφους και να επανεκλεγούν ...

Ενώ οι Έλληνες του εξωτερικού στέλνουν λεφτά για να γίνουν πράγματα στην Ελλάδα... λεφτά που τελικά αρπάζουν οι γύπες της Πολιτικής και τα στέλνουν πάλι έξω ...αλλά σε δικές τους offshore.

Οι Έλληνες του εξωτερικού δεν χρειάζονται ρουσφέτια ώστε να τους εκβιάζουν οι κλόουν της Πολιτικής και να τους γράφουν στα κόμματά τους για μια 8μηνη σύμβαση.

Οι Έλληνες του Εξωτερικού θέλουν μια Ελλάδα ισχυρή κι ανεξάρτητη την ίδια στιγμή που οι εγχώριοι προδότες παραδίδουν εξουσίες και τον έλεγχο στρατηγικών υποδομών σε ξένα κέντρα.

Οι Έλληνες Μετανάστες είναι πατριώτες ... ενώ οι εγχώριοι Πολιτικοί και οι ψηφοφόροι τους πουλημένοι και προδότες .

Θέλουν να ελέγχουν μέχρι και την τελευταία ψήφο.

Η ψήφος του πεινασμένου αλλοδαπού ή του 17χρονου που βλέπει ότι έρχεται πείνα γιατί δεν υπάρχουν δουλειές... ελέγχεται πολύ εύκολα.

Ο Έλληνας του εξωτερικού όμως που είναι τακτοποιημένος οικονομικά και δεν έχει ανάγκη να πέσει στα πόδια των κλόουν της Πολιτικής...δεν μπορεί να ελεγχθεί. Δεν τους είναι χρήσιμος εκλογικά.

Γι' αυτό ... όλο τους υπόσχονται και τους ξαναυπόσχονται ...κι όλο βρίσκουν μια γελοία δικαιολογία για να μην ψηφίσουν ώστε να μην τους χαλάσουν την εκλογική "σούπα" φέρνοντας τα πάνω-κατω στην Πολιτική.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου