Τετάρτη 26 Μαΐου 2021

Γεροτζιάφας: 11 μόνο θάνατοι σε 4.000.000 δόσεις AstraZeneca

Στο 1.000.000 ανθρώπων που θα εμβολιαστούν πλήρως, θα πεθάνουν μόνο 6 από θρόμβωση 

Στις παρενέργειες των εμβολίων αλλά και στις περιπτώσεις εμβολιασμού των εγκύων....

αναφέρθηκε ο καθηγητής Αιματολογίας της Ιατρικής Σχολής της Σορβόνης Γρηγόρης Γεροτζιάφας, μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA».

«Η κατάσταση είναι όπως αναμενόταν. Είναι σκληρό για την οικογένεια και την κοινωνία την ίδια. Για τους γιατρούς είναι πολύ δύσκολο να δώσει θεραπεία και να ξέρει ότι θα υπάρξουν θεραπείες που ίσως γίνουν θανατηφόρες», τόνισε αρχικά ο καθηγητής.

Αναφέρθηκε μάλιστα στα στοιχεία της γαλλικής επιτροπής φαρμακοεπεγρύπνησης: «Σε 4 εκατ. δόσεις μέχρι τις 6 Μαΐου, εδώ και 2,5 μήνες κάνουμε AstraZeneca σε ανθρώπους άνω των 55 ετών, έχουμε 34 περιπτώσεις συνδρόμου θρομβοπενίας και θρόμβωσης. Από τους 34 οι 11 πέθαναν. Η αναλογία είναι 30% θάνατοι στα δηλωμένα περιστατικά VITT.

Μετά την απαγόρευση του εμβολίου σε άτομα κάτω των 55, μέσα στον Μάη έχουμε 4 περιπτώσεις θρομβώσεων και όχι θανάτους. Ο μέσος όρος ηλικίας έχει ανέβει είναι στα 60 χρόνια. Ξέρουμε πως γίνεται το σύνδρομο. Ο θάνατος παθαίνει θρόμβωση λόγω των αντισωμάτων. Όταν ο οργανισμός εκτίθεται στην πρωτεϊνη του ιού και πυροδοτείται μια έντονη φλεγμονώδη αντίδραση. Όταν κάνουμε ένα εμβόλιο προσομοιώνουμε μια κατάσταση έκθεσης στον ιό».


Πηγή: https://www.voria.gr/article/parenergies-ke-simptomata-meta-to-emvolio-pote-prepi-na-pame-ston-giatro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου