Παρασκευή 7 Μαΐου 2021

Τέλος στο ραντεβού για ψώνια: Καταργούνται click inside και click away

Τέλος σε click inside και click away από 14 Μαΐου ανακοίνωσε ο Παναγιώτης Σταμπουλίδης. Χωρίς ραντεβού σε λιγότερο από 10 μέρες.

Καλή εικόνα στην εστίαση περιέγραψε ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας του.... Καταναλωτή, Παναγιώτης Σταμπουλίδης, τόνισε ότι «τηρούνται τα μέτρα», ενώ σημείωσε πως «έχουμε σαρώσει την αγορά, είναι ελάχιστες οι παραβάσεις που εντοπίζονται».

Ο κ. Σταμπουλίδης επισήμανε επίσης,
μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Θέμα 104,6, ότι από τις 14 Μαΐου καταργούνται τα ραντεβού με click inside και click away. «Στις 15 του μήνα δεν θα υπάρχει αυτή η διαδικασία».

Ωστόσο, δεν ανέφερε το ίδιο για το SMS στο 13032 για τα μετάβαση σε εμπορικό κατάστημα, που έχει πέσει σαν σενάριο να παραμείνει για τα ψώνια. «Το τρίωρο είναι άλλο» είπε χαρακτηριστικά απαντώντας σε σχετική ερώτηση, σημειώνοντας πως «δεν έχει ληφθεί προς το παρόν κάποια απόφαση».

Για τους περιορισμούς για το πόσοι πελάτες θα είναι μέσα σε ένα κατάστημα, ο κ. Σταμπουλίδης υπογράμμισε ότι «αυτό δεν το συζητάμε, θα μας συνοδεύσει πολύ καιρό» και έκανε λόγο για ένα «πολύ σημαντικό 10ήμερο».

«Πρέπει να πιέσουμε τον κόσμο να εμβολιαστεί και να διεκδικήσουμε περισσότερο υγειονομικό χώρο με την τήρηση των μέτρων» τόνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου