Παρασκευή 14 Απριλίου 2017

#olyaek Έντονες διαμαρτυρίες του Ολυμπιακού: "μας έδειραν οι αστυνομικοί, να παραιτηθεί ο Τσίπρας"

"Ανένδοτο" εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ που υποστήριζε με χίλια μέχρι τώρα, ξεκίνησε ο Ολυμπιακός, μετά τον μπουλκουμέ με την ΑΕΚ.
Ξυλοδαρμό από άντρες των ΜΑΤ στη φυσούνα, καταγγέλει ο "δαφνοστεφανωμενος" , ενώ επιμενουν...
και στις καταγγελίες εναντίον της διαιτησίας, αλλά και της κυβέρνησης, που επέτρεψε τον διασυρμό του πρωταθλητή, από την ομάδα του Μελισσανιδη.
"Ο διαιτητής μας εξαφάνισε τέσσερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο" δήλωσε ο Τάκης (Λεμονής, όχι ο γνωστός που κάνει εκπομπή), αν και οι τελικές ήταν τρεις, ενώ ο Καραπαπάς ζήτησε την παραίτηση του Τσίπρα.
Η οργή των οπαδών του Ολυμπιακού ξεχειλίζει στα social media, καθώς, όπως αναφέρουν το φαινόμενο της άδικης διαιτησίας εναντίον του Ολυμπιακού, παρατηρείται χρόνια τώρα, με αμείωτη ένταση.


Είναι προφανές ότι, η κυβέρνηση δεν έχει πλέον θέση σε μια χώρα, που δεν μπορεί να εξασφαλίσει τη δίκαιη αντιμετώπιση του Πρωταθλητή.  Δεκαετίες τώρα, η ομάδα με τους περισσότερους τίτλους, αδικείται κατάφωρα στα γηπεδα και ιδαίτερα στις αίθουσες των οργάνων της ΕΠΟ, των αθλητικών δικαστηρίων κ.λ.π. Σήμερα το ποτήρι ξεχείλισε !

Μαρινάκης, Σάββας Θεοδωρίδης, Λεμονής και Καραπαπάς, με στεντόρεια φωνή διατράνωσαν σήμερα: αυτή η αδικία εναντίον του Ολυμπιακού, πρέπει να τερματιστεί ! Δεν πάει άλλο!

Ο φίλαθλος κοσμος της χώρας, αναμένει με αγωνία τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων "Γαύρος" και "Πρωταθλητής", τα οποία θα βάλουν το πρόβλημα του ανελέητου κυνηγητού του Θρύλου, στις σωστές διαστάσεις του και θα καλμάρουν το λαό του, με αντικειμενικότητα και ειλικρίνεια όπως πάντα.