Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

Απίστευτο δράμα με εξάχρονη που βρέθηκε νεκρή σε κάδο...

Σε κάδο απορριμμάτων στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας εντοπίστηκε η σορός του εξάχρονου κοριτσιού, του οποίου....
η εξαφάνιση είχε δηλωθεί το πρωί της Πέμπτης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 61 ετών πατέρας του κοριτσιού, ο οποίος προσήχθη στην Ασφάλεια Αττικής και εξεταζόταν ως βασικός ύποπτος, ομολόγησε ότι εκείνος σκότωσε το παιδί.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τον «πρόδωσαν» οι αντιφάσεις που υπέπεσε σε όσα είχε καταθέσει στους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ.

Την εξαφάνιση της εξάχρονης είχε δηλώσει ο ίδιος ο πατέρας του κοριτσιού στο αστυνομικό τμήμα Αγίας Βαρβάρας, ενώ είχε εκδοθεί και αγγελία αναζήτησης από το «Χαμόγελο του Παιδιού».
Ο πατέρας της εξάχρονης ανέφερε στη δήλωση εξαφάνισης ότι ξύπνησε το πρωί και είδε το σπίτι αναστατωμένο, σαν να είχε γίνει έρευνα, ενώ το παιδί έλειπε.
Ο πατέρας, αφού πήγε πρώτα τη δίδυμη αδερφή του κοριτσιού στο σχολείο, μετέβη στο αστυνομικό τμήμα και έκανε την καταγγελία.
Η μητέρα του κοριτσιού βρισκόταν σε νοσοκομείο για λόγους υγείας και βγήκε άρον άρον μόλις έμαθε για την εξαφάνιση της κόρης της.

«Έκλαιγε και ζητούσε τη μητέρα της. Της έλεγα να σταματήσει αλλά δεν σταματούσε. Ήταν ατύχημα. Εγώ την πήρα αγκαλιά σφιχτά και της έβαλα το χέρι στο στόμα για να σταματήσει να κλαίει. Δεν το ήθελα να γίνει. Σταμάτησε να κλαίει». Αυτά φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ο 61χρονος πατέρας της εξάχρονης Στυλιανής, ο οποίος παραδέχτηκε ότι αφού σκότωσε το παιδί, το τοποθέτησε σε μια σακούλα σκουπιδιών και το πέταξε σε κάδο απορριμμάτων πίσω από το σπίτι του, στη περιοχή της Αγίας Βαρβάρας.

Από την πρώτη στιγμή που ο πατέρας εμφανίστηκε στις Αρχές για να καταγγείλει -την δήθεν- εξαφάνιση του παιδιού του, οι αστυνομικοί κατάλαβαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Το κοριτσάκι είχε κινητικά προβλήματα και η εξήγηση του 61χρονου ότι άνοιξε τη πόρτα το βράδυ και έφυγε, δεν έγινε πιστευτή.
Στο σπίτι της οικογένειας, το οποίο ερευνήθηκε από τους αστυνομικούς, βρέθηκαν πολλά χάπια καθώς ο πατέρας φαίνεται ότι έπασχε από κατάθλιψη και ακολουθούσε φαρμακευτική αγωγή.