Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

Μπορεί να γίνει ακόμη πιο αηδιαστικός ο ΣΚΑΪ ;

Πριν από λίγο, σε σύντομο δελτίο ειδήσεων, μας ενημέρωσε ότι ...
"εθνικιστές του Γκρούεφσκι ...." . Προσέξτε το χαρακτηρισμό: "εθνικιστές".

Χρόνια τώρα γράφουμε για τον υπερθενικισμό του Γρούγιου, ποτέ όμως τα "κανάλια" δεν χαρακτήρισαν την εκλογική του πελατεία "εθνικιστές".
Τώρα που ο Γρούγιος τα ΄σπασε με τις ΗΠΑ, και γλυκοκοίταξε τον Πούτιν, οι οπαδοί του έγιναν "εθνικιστές", σε λίγο θα γίνουν "ακροδεξιοί" και μετά "ναζιστές".
Το ίδιο θα κάνετε και με τον Εντι Ράμα. Τώρα που εξυπηρετεί τα συμφέροντα των ΗΠΑ τον έχετε στα ώπα-ώπα. Αν κάνει κι αυτός το λάθος και συναντηθεί με τον Πούτιν και τον αποκηρύξουν οι ΗΠΑ, θα "ανακαλύψετε" κι εσεις, ότι είναι "εθνικιστής" "ακροδεξιός" και "ναζί".

Ρε είστε αηδαστικοί στον ΣΚΑΪ, προσπαθώντας να υπηρετήσετε όσο πιο προπαγανδιστικά γίνεται τις "διαταγές" των ΗΠΑ.
Σήμερα ανακαλύψατε ότι οι οπαδοί του Γρούγιου είναι "εθνικιστές"; Γιατί δεν χρησιμοποιούσατε την ορολογία, όταν οι ΗΠΑ χάιδευαν τον Γρούγιο;
Οι οπαδοί του Γρούγιου ήταν πάντα εθνικιστές. Σήμερα το ανακαλύψατε;
Το ίδιο και οι οπαδοί του Ράμα. Έτσι να τους αποκαλείτε από σήμερα, όχι να περιμένετε οδηγίες από την πρεσβεία...
Υπηρετείστε και λίγο τα ελληνικά συμφέροντα, ακόμη κι όταν δεν συμβαδίζουν με τα Αμερικανικά στην περιοχή. Ο Ράμα ειναι κακός. Πείτε το από τώρα, αυτό είναι η ελληνική θέση. Μην τον εκθειάζετε τώρα κι αν τα σπάσει με τους Αμερικανούς, θα "θυμηθείτε" ότι είναι ο "Σουλτάνος της Αλβανίας" !  Εμείς το γράφουμε από τώρα, όπως για τον Γρούγιο: ο Έντι Ράμα είναι ο "Σουλτάνος της Αλβανίας" . Εσείς, ΜΗΝ το ανακαλύψετε όταν σας δώσουν οδηγίες από την πρεσβεία, είναι γνωστό από σήμερα.
Τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας είστε γαμώτο, όχι της Ουάσινγκτον.
Δεν είναι κακό να ακολουθείτε τη γραμμή που σας δίνει η πρεσβεία, αλλά να θυμάστε κάπου κάπου ότι απευθύνεστε σε Έλληνες, όχι σε ....Αμερικανάκια!