Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

Τρέλα Τράκη ! Έστειλε τους παίκτες με ...πούλμαν

Μορφή... χιονοστιβάδας έχουν πάρει οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό μετά τον ....
αποκλεισμό της ομάδας από το final 4 της Euroleague.
Ο προβληματισμός για την εικόνα των «πρασίνων» στα τρία ματς με την Φενέρμπαχτσε ήταν έντονος μετά και το χθεσοινοβραδινό ανεπιτυχές αποτέλεσμα στην Πόλη, που έθεσε οριστικά νοκ άουτ το «τριφύλλι» από τη συνέχεια της διοργάνωσης.
Με εντολή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ακυρώθηκαν τα αεροπιρικά εισιτήρια της επιστροφής και η αποστολή αναχώρησε το μεσημέρι με πούλμαν για την Αθήνα. Μέσα σε αυτή, όμως, δεν βρίσκονταν οι Γκάμπριελ, Φώτσης, Σίνγκλετον και Τζέιμς, οι οποίοι αποφάσισαν να επιστρέψουν μόνοι τους με αεροπλάνο.
Στο εξής ό,τι κι αν επακολουθήσει δεν θα πρέπει να προκαλέσει καμία έκπληξη. Από τα όσα έχουν διαρρεύσει μέχρι τώρα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι έξαλλος με την... τετράδα των παικτών και περιμένει την επιστροφή της ομάδας για να συναντηθεί με τον Τσάβι Πασκουάλ και να πάρουν τις αποφάσεις τους.
Δεν αποκλείεται να γίνει διακοπή συμβολαίων σε όλους τους προαναφερθέντες ή, να τιμωρηθούν με βαρύ πρόστιμο, ενώ το πιο ακραίο σενάριο είναι να αποχωρήσουν άμεσα από την ομάδα. Κάτι που εφόσον πραγματοποιηθεί θα αποδυναμώσει σε τεράστιο βαθμό τους «πράσινους» ενόψει των play off της Α1 και αυτομάτως θα δώσει απίστευτο προβάδισμα στον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του τίτλου.
Οριστικές εξελίξεις αναμένονται μέσα στις επόμενα 24ωρα, ενώ κανείς δεν μπορεί να προδικάσει και ποια θα είναι η στάση του Τσάβι Πασκουάλ στην υπόθεση.