Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

Καταντάει αηδιαστικό να δικαιώνεται το makpress τόσο πολύ !

Στήνουν άκυρες νομικές διαδικασίες για να καταλήξουν σκόπιμα σε αδιέξοδο καθαρά για λόγους marketing και παραπλάνησης των ψηφοφόρων. Έτσι ξεπλένουν ....
όλη την πολιτική μαφία και ροκανίζουν τον χρόνο μέχρι την οριστική παραγραφή των εγκλημάτων τους.
>>>

Την σύντομη διάρκεια ζωής της Προανακριτικής Επιτροπής που συστάθηκε στη Βουλή για τον πρώην υπουργό Γιάννο Παπαντωνίου μετά από πρόταση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προανήγγειλε, σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα στη συνεδρίασή της ο πρόεδρος της επιτροπής, πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Νίκος Παρασκευόπουλος.
Επιβεβαιώνοντας πλήρως το σχετικό ρεπορτάζ του Capital.gr, η προανακριτική επιτροπή πολύ σύντομα θα τελειώσει άδοξα τις εργασίες της αφού η υπόθεση θα επιστρέψει στη Δικαιοσύνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό που έγινε σαφές από την σημερινή κλειστή συνεδρίαση της προανακριτικής, και ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων από βουλευτές της αντιπολίτευσης, ήταν πως από την στιγμή που έχουν παραγραφεί οι όποιες ευθύνες του κ. Γιάννου Παπαντωνίου για αξιόποινες πράξεις που τυχόν τελέστηκαν κατά την διάρκεια άσκησης των υπουργικών καθηκόντων του, ουσιαστικά η Βουλή "δεν έχει αντικείμενο". Αντιθέτως, όπως υπογράμμισαν κυρίως βουλευτές απο κόμματα της ήσσονος αντιπολίτευσης η κυβέρνηση αντί να "κλείσει" το θέμα αυτό στην Ολομέλεια επέλεξε να προχωρήσει στην σύσταση της Προανακριτικής για λόγους δημιουργίας πολιτικών εντυπώσεων και μόνο. Όπως λένε οι ίδιες πηγές ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και συνταγματολόγος Ανδρέας Λοβέρδος αλλά και συνάδελφοί του από κόμματα της αντιπολίτευσης όπως ο Κώστας Τζαβάρας είπαν σε υψηλούς τόνους πως δεν είναι σύννομη η συνέχιση εργασιών της προανακριτικής η οποία είναι αναρμόδια να χειριστεί το θέμα.