Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

Ξεκινά η Ανθοέκθεση του Δήμου Θεσσαλονίκης

Σε «Κήπο της Εδέμ» μετατρέπεται από την Παρασκευή 29 Απριλίου και μέχρι τις 15 Μαϊου το....
Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, καθώς ξεκινά η Ανθοέκθεση, η οποία επιφυλάσσει μεγάλες εκπλήξεις, εκτός από την ελεύθερη είσοδο και το δωρεάν πάρκινγκ, για τους επισκέπτες της.

Σε συνεργασία του Συνεταιρισμού Ανθοπαραγωγών Βορείου Ελλάδος και Νήσων και της HELEXPO A.E.

Ο Ανθοκομικός Συνεταιρισμός Μακεδονίας-Θράκης-Θεσσαλίας-Ηπείρου & Νήσων, που αποτελεί την “ψυχή” της Ανθοέκθεσης, θα μοιράσει αύριο (από τις 08:00-09:00 πμ και από τις 12:00-13:00 μμ) δωρεάν λουλούδια στην Πύλη Εμπορίου και στην Πύλη της ΧΑΝΘ.


Ακόμη την Πρωτομαγιά η Ανθοέκθεση «κάνει το τραπέζι» στους επισκέπτες της με άφθονα εδέσματα, ενώ στις 8 Μαϊου, στη Γιορτή της Μητέρας, υπόσχεται το καλύτερο δώρο για τις εορτάζουσες.

Να σημειωθεί ότι η Ανθοέκθεση αποτελεί ένα θεσμό με ιστορία άνω των 20 ετών και φέτος συμμετέχουν σ' αυτήν 26 ανθοπαραγωγοί.

Η Ανθοέκθεση, η οποία θα παραμείνει ανοιχτή πάνω από 15 ημέρες, λειτουργεί καθημερινά από τις 10:00-21:00 και το Σαββατοκύριακο από τις 10:00-22:00.
Η είσοδος των επισκεπτών πραγματοποιείται, τόσο από την Πύλη Εμπορίου, όσο και από την Πύλη της ΧΑΝΘ, ενώ τα Ι.Χ. εισέρχονται από την Πύλη Εμπορίου.

Ανθοέκθεση δημου Αμπεκολήπων - Μενεμένης