Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017

Θεσσαλονίκη : Γιατροί και νοσηλευτές, διεκδικήσετε άμεσα διαθέσιμες θέσεις εργασίας στη Βρετανία.

Το British Council διοργανώνει Έκθεση Καριέρας για Ιατρούς, Νοσηλευτές και Επαγγελματίες στον Τομέα της Υγείας στη Βρετανία.


Οι εκθέσεις αποτελούν μοναδική ευκαιρία να συναντηθείτε με εκπροσώπους Βρετανικών νοσοκομείων και καταξιωμένους στη Βρετανία φορείς πρόσληψης ιατρών, νοσηλευτών και επαγγελματιών στον τομέα της υγείας, που ενδιαφέρονται για άμεση πρόσληψη κατάλληλων υποψηφίων.
Οι εκθέσεις απευθύνονται στους παρακάτω τελειόφοιτους σπουδαστές και επαγγελματίες υγείας:
ιατρούς (επιπέδου F1, F2, CT 1, 2, 3, ST3+, StR, SpR, consultants)
νοσηλευτές
εργοθεραπευτές, φυσικοθεραπευτές, λογοθεραπευτές και τεχνολόγους ακτινολόγους.
Επισκεφθείτε την έκθεσή μας στη Θεσσαλονίκη ή την Αθήνα και μη χάσετε την ευκαιρία να συζητήσετε τις επαγγελματικές σας προοπτικές και να διεκδικήσετε άμεσα κάποιες από τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας στη Βρετανία.
Η είσοδος είναι ελεύθερη κατόπιν προεγγραφής. Παρακαλείστε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα εγγραφής το συντομότερο δυνατόν.
Για διευκόλυνση των επισκεπτών και των εκθετών, προτείνουμε οι επισκέπτες να έχουν μαζί τους αντίγραφα του βιογραφικού τους σημειώματος στην αγγλική γλώσσα.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΠΟΤΕ Saturday 6 May 2017, 11.00–16.00
ΠΟΥ Electra Palace, Πλατεία Αριστοτέλους, Θεσσαλονικη
Register now
ΑΘΗΝΑ
ΠΟΤΕ Sunday 7 May 2017, 11.00–16.00
ΠΟΥ Royal Olympic Hotel Opens in a new tab or window.
28–34 Αθανασίου Διακου, 117 43 Aθήνα
Register now

Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.