Δευτέρα, 10 Απριλίου 2017

Ανακοίνωση της Ν.Δ. για το ΕΠΟGATE

Αθήνα, 10 Απριλίου 2017
«Να παρέμβει η Δικαιοσύνη για την παρακολούθηση και καταγραφή συνομιλιών στην Ε.Π.Ο.»
H....
αναπληρωτής Τομεάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β΄ Αθηνών, κυρία Άννα Καραμανλή, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει κατηγορηματικά τις πρακτικές παρακολούθησης και καταγραφής συνομιλιών στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Πρόκειται για μεθόδους που παραπέμπουν σε “μαφία” και θίγουν άμεσα διεθνείς αθλητές, προπονητές και εργαζόμενους στην Ομοσπονδία .

Το ελληνικό ποδόσφαιρο, για άλλη μια φορά, δυσφημείται και πέφτει θύμα ενός παρασκηνίου, που προκαλεί αποστροφή και απομακρύνει τη φίλαθλη κοινότητα ακόμη περισσότερο από το άθλημα.

Οι τελευταίες αποκαλύψεις επιβεβαιώνουν ότι το απόστημα του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν έχει σπάσει και έχουμε μεγάλη απόσταση ακόμη να διανύσουμε μέχρι να αποβάλουμε από τον ελληνικό αθλητισμό τέτοιες νοσηρές νοοτροπίες και συμπεριφορές.

Αναμένουμε την άμεση παρέμβαση της ελληνικής Δικαιοσύνης για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης, καθώς και τις ανάλογες πρωτοβουλίες του Υφυπουργού Αθλητισμού.

Ελπίζουμε, τέλος, αυτά τα περιστατικά να μην αποτελέσουν την αφορμή για να παραταθεί η επιτροπεία του ελληνικού ποδοσφαίρου και να οδηγηθούμε άμεσα στην ανάδειξη αιρετής διοίκησης στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία».

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: βρέθηκαν "κοριοί" στην ΕΠΟ, παρακολουθούσαν διαιτητές, ποδοσφαιριστές κ.α. !!!

Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.