Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

Φονιάδες των λαών...

Γράφει ο Χαράλαμπος Μηνάογλου

Το διεθνές δίκαιο δεν είναι άλλο παρά η νομική διατύπωση του συμφέροντος του ισχυρού. Και στην ιστορική φάση που ζούμε ο ισχυρός δεν είναι οι ΗΠΑ, αλλά....
το παγκοσμιοποιημένο, σιωνιστικό στην πλειοψηφία του, κεφάλαιο. ​

Ως εκ τούτου η μετανάστευση προστατεύεται ως κόρη οφθαλμού, ώστε να καταστεί δυνατή η μετάλλαξη του πληθυσμού της Ευρώπης για να γίνει πιο δεκτικός στην "μοίρα" του, δηλαδή την νέα δουλοπαροικία στις τράπεζες και κανείς ανά την υψήλιο δεν διανοείται να προσπαθήσει να την σταματήσει. Ο Ευρωπαίος έχει μάθει σε δικαιώματα που ο μουσουλμάνος, ο Ινδός και ο Κινέζος ούτε διανοούνται.

Όταν αυτοί λοιπόν θα γίνουν οι νεο-ευρωπαίοι, τότε θα αποδεχθούν ως θέσφατο ότι θα ανήκουν οι ζωές τους στις τράπεζες, αφού αυτό θα τους πουν οι θρησκευτικοί τους ταγοί ότι είναι το θέλημα του θεού. Αν κανείς τολμήσει να στραφεί κατά της μετανάστευσης, αμέσως θα διωχθεί ως ρατσιστής και θα αντιμετωπίσει κακουργηματικές ποινές. Επίσης, προστατεύεται και κάθε σεξουαλική μειονότητα και αντίστοιχη διαστροφή κατά τα παλαιά ήθη, ώστε να μπορέσει ο προς υποταγήν πληθυσμός να παραλύσει κυριολεκτικά μέσα στα πάθη και τις ηδονές του και να μην μπορεί πλέον όχι να αντισταθεί, αλλά ακόμη και να σκεφθεί να πράξει κάτι τέτοιο.

Αντίθετα, μία νόμιμη κυβέρνηση που αναγνωρίζεται ως τέτοια από την διεθνή κοινότητα, μπορεί να δέχεται οποιαδήποτε στιγμή επίθεση από τις ΗΠΑ, χωρίς άδεια του ΟΗΕ. Παρότι κάτι τέτοιο συνιστά έγκλημα πολέμου, εφόσον δεν κηρύχθηκε πόλεμος από τις ΗΠΑ κατά της Συρίας, δεν πειράζει. Αφού και αυτό συμβάλλει στην πορεία της παγκοσμιοποίησης, δεν έγινε και τίποτε. Και προφανώς έτσι συνέβη πάμπολλες φορές: Σερβία, Ιράκ, Λιβύη, αλλά τότε γινόταν προσπάθεια να τηρηθούν τουλάχιστον τα προσχήματα. Τώρα οι ΗΠΑ του καουμπόυ (σαφώς ειλικρινέστερου βέβαια των προκατόχων του) Τράμπ επιτίθενται χωρίς καμία κάλυψη, μόνο με βάση τις φήμες για χρήση απαγορευμένων αερίων από τον Άσαντ. Αλλά, ποιος είπε ότι όταν μία κυβέρνηση χρησιμοποιήσει (να δεχθούμε για την οικονομία της συζήτησης ότι πράγματι χρησιμοποίησε, αν και πιστεύουμε ότι πρόκειται για διαδόσεις αντίστοιχες με τα πυρηνικά όπλα του Σαντάμ) απαγορευμένα αέρια, έχει δικαίωμα μία άλλη χώρα να την βομβαρδίσει;

 Ένα έγκλημα πολέμου δεν τιμωρείται με άλλο έγκλημα πολέμου. Και αυτή η αυτοδικία πλέον που κατοχυρώνεται στις μέρες μας ως διεθνές δίκαιο, είναι η τραγικότερη απόδειξη του εκβαρβαρισμού του ανθρώπου σήμερα. Θα μου πείτε και παλαιότερα δεν γίνονταν αυτά; Ναι γίνονταν αλλά τότε φώναζε και κανένας "Φονιάδες των λαών Αμερικάνοι". Σήμερα όμως όλοι μούγκα. Και η καθεστωτική αριστερά (ΣΥΡΙΖΑ) και η καμμένη αριστερά (ΚΚΕ) και η ακρο-αριστερά [στην πραγματικότητα η δύναμη κρούσης του Φιλελευθερισμού στην Ελλάδα] (Ανταρσύα και λοιπές ΜΚΟ). Αλλά εκεί που το αφεντικό (π.χ. Σόρος) ρίχνει λεφτά για να φωνάξουν (υπέρ των μεταναστών, των μειονοτήτων και κατά του πατριωτισμού) εκεί πάντοτε άοκνοι υπερασπιστές των συμφερόντων των ελίτ.


(σ.σ. makpress: Οι απόψεις των συγγραφέων δεν συμπίπτουν ενίοτε με αυτές των διαχειριστών του ιστολογίου, αλλά παρατίθενται αυτούσιες, στην κρίση των αναγνωστών)