Δευτέρα, 10 Απριλίου 2017

Κάτι γίδια που διοργανώνουν γεύμα κάθε Μ.Παρασκευή θα το κάνουν και φέτος;

Μια "Κίνηση αθέων" ή κάτι τέτοιο, προσπαθεί κάθε χρόνο να βγει από την αφάνεια, προκαλώντας όσο γίνεται περισσότερο την ....
ελεύθερη βούληση του ανθρώπου να πιστεύει όπου θέλει και ανακοινώνει "λουκούλειο γεύμα" των (δυό-τριών) μελών της. Τελικά, καμιά χρονιά, δεν πραγματοποιείται το γεύμα, αλλά τα γελοία ΜΜΕ, για να τσιμπήσουν κανένα κλικ από τους Χριστιανούς, δίνουν έμφαση στην είδηση, δήθεν σοκαρισμένα, δήθεν ενοχλημένα. αλλά όλοι καταλαβαίνετε ότι το κάνουν για να τσιγκλίσουν τον κόσμο και να μαζέψουν σχόλια των προσβεβλημένων Χριστιανών.

Θέλουν δυό τρεις γραφικοί να φάνε επιδεικτικά κρέας τη Μ.Παρασκευή ;
Στα παπάρια μας, δεν πά' να φάνε και τις κωλότριχές τους;
Γιατί πρέπει να γίνεται είδηση από τα σάιτς που διψάνε για κλικς;
Κι ο Κίτσος ο βλαμμένος του χωριού μου, τη Μ.Παρασκευή κυκλοφορεί στο χωριό με ροζ φουστάνι, επειδή μικρό, ο πατέρας του τον σακάτεψε στο ξύλο και χάζεψε. Πρέπει να το κάνουμε είδηση;

Σεβόμαστε την επιλογή τους και γράφουμε στα μέζεά μας το ότι αυτοί δεν σέβονται την επιλογή κάποιων πιστών να νηστέψουν.

Τόσο απλά.


 Δημοσιεύτηκε στις 6/4/17 - 9:43 π.μ.

Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.