Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

ΞΑΝΘΗ: Θριάμβευσε στα Πηγάδια

Η Ξάνθη διατήρησε τις ελπίδες για συμμετοχή στα πλέι οφ του....
πρωταθλήματος μετά τη νίκη με 3-0 επί του Παναιτωλικού στα Πηγάδια, στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 27ης αγωνιστικής.
Η ακριτική ομάδα ξεπέρασε την Ένωση και μπήκε στην πεντάδα, όμως οι «κιτρινόμαυροι» έχουν παιχνίδι λιγότερο, καθώς θα παίξουν αύριο στην Κρήτη με τον Πλατανιά.
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό, όταν ο Πιτσέλι έκλεψε την μπάλα, ο Βασιλακάκης έβγαλε κάθετη πάσα στον Γιουνές κι εκείνος πλάσαρε τον Κυριακίδη για το 1-0.
Στο 38΄ ο Τυνήσιος επιθετικός «χτύπησε» για δεύτερη φορά, από τα 11 μέτρα τώρα, σε πολύ αυστηρό πέναλτι που υπέδειξε ο Αρετόπουλος εις βάρος του Παπάζογλου.
Με το δεύτερο τέρμα του στον αγώνα ο Γιουνές έφτασε τα 17 στο φετινό πρωτάθλημα της Super League κι έγινε ο πρώτος σκόρερ της Ξάνθης στην ιστoρία της στη διοργάνωση, ενώ στο 45΄ ο ίδιος είχε σουτ στο οριζόντιο δοκάρι.
Το ίδιο συνέβη με τον Παναιτωλικό στο 58΄, όταν η μπάλα από σέντρα του Λόπες βρήκε στον Παπαγεωργίου, ενώ στο επόμενο λεπτό διαμορφώθηκε το τελικό σκορ από τον Βασιλακάκη, που πήρε το ριμπάουντ στην απόκρουση του Κυριακίδη μετά από σουτ του Γιουνές.