Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

Για τους "επώνυμους" έχουν βενζίνη τα περιπολικά

Μια από τις πιο κλισέ ειδήσεις την τελευταία πενταετία, είναι η "ακινοτοποιημένα τα περιπολικά στη Θεσσαλονίκη, από έλλειψη καυσίμων". Και πώς να μην έχουν έλλειψη καυσίμων στην ΕΛ.ΑΣ. όταν,...
όσα καύσιμα ξοδεύουν ολόκληρο το χρόνο, ξόδεψαν σήμερα μόνο, τα περιπολικά, οι μηχανές και το ελικόπτερο, που δεν σταμάτησε να πετάει από τις 9 το πρωί.
Όταν έρχεται η κουβέντα στην πάταξη της καθημερινής εγκληματικότητας, οι ηγέτες της αστυνομίας, θυμούνται ότι δεν έχουν καύσιμα, δεν έχουν προσωπικό, έχουν -το Ν.1 κλισέ της Ελλάδας- "έλλειψη προσωπικού", αλλά άμα είναι να κάνουν τις ορτινάντζες των πολιτικών, βρίσκουν απ΄όλα.

Αστυνομία, που αντί να υπηρετεί τον πολίτη, που την πληρώνει με τους φόρους του, εξυπηρετεί με υπερβάλλοντα ζήλο που αγγίζει τα όρια της δουλοπρέπειας, τους εκάστοτε Πρωθυπουργούς.

Ας  την πληρώνουν οι Πρωθυπουργοί από την τσέπη τους, άμα γουστάρουν να πετάει όλη μέρα το ελικόπτερο πάνω απ΄το κεφάλι τους και να τους ανοίγουν το δρόμο 30 περιπολικά και συμβατικά.

H αστυνομία πρέπει να είναι στην υπηρεσία του λαού κι όχι της πολιτικής, επιχειρηματικής και δημοσιογραφικής ελίτ. Αν θέλει να κολακεύεται και να αισθάνεται μαχαραγιάς ο Πρωθυπουργός ή ο Υπουργός που τον συνοδεύον 300 αστυνομικοί σε κάθε βήμα του, ας τους πληρώνει απ΄την τσέπη του. Λεφτά έχει....