Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ: Δείτε παρκάρισμα που έκανε ο συμπολίτης μας !

Σημερα (Σάββατο) το βραδυ στις 8.30 μμ έκανα βολτα με το καροτσι τον υιο μου μαζί και ο μεγάλος μου και κατεβηκα απο Βασιλισσης Ολγας την Κορομηλα κατω στην ....
Ανθεων και στη συνεχεια το παρκακι της δυχαλας Ανθεων - Μ. Κάλλας για βγω στην παραλία. Στο παρκάκι όμως οπου περπατούσα βλεπω ενα αυτοκινητο παρκαρισμένο καθετα πανω στο δρομάκι πεζοδρόμιο λίγο πρίν την Κάλλας. Φώρτοσα ασχημα, περνωντας απο κεί βλέπω μεσα στο αυτοκίνητο στο πίσω κάθισμα μια ζακετούλα απο μικρο παιδί, αυτο με τσατισε ακόμη περισσοτερο... Με ρωτάει ο υιος μου ο μεγαλος ( 9 ετων) " μπαμπά αυτος είναι βλάκας και πάρκαρε εδώ " του λέω όχι μόνο βλάκας αλλα και ηλίθιος/ηλίθια αγόρι μου. Μια άλλη γυναίκα που περνούσε με την κόρη της με τα πατίνια κι αυτη να τσατίζεται, "πρεπει να περνάμε μέσα απο το γκαζόν και απο της λάσπες γιατι βόλεψε σε αυτο το βόδι να παρκάρει εδω" λεει, βγάζω κινητό τραβαω φωτογραφιες και καλω το 100 να στειλουν τροχαια να του δώσει κληση.
Η γυναίκα του σηκώνει τους γυαλοκαθαριστηρες επάνω και λεει να καταλαβει το ζωον οτι εκανε βλακεια... αν το ειχε καταλαβει λεω δεν θα ειχε παρκαρει πάνω στο πεζοδρομιο.
Φευγω και στον γυρισμό απο την βόλτα μετα απο μια ωρα βλεπω τους γυαλοκαθαριστηρες ακομη σηκωμενους και το αμαξι εκει. Αρα λεω τροχαια ΔΕΝ ηρθε. Ξανα καλω και ξανα λεω τι και πως και μου λένε ναι ειναι μεσα περασμενη η καταγγελια αλλα λογο της ημερας (διαδηλωσεις) δεν περασε ακομη τροχαια κτλ και ξανα δινουν σημα. Φευγω και παω στο μαγαζι μου στην Βασιλισσης Ολγας μπαινουμε στο αμαξι και φευγουμε για το σπιτι.
Στις 11 μμ βγαίνω με το ποδηλατο βολτα και περναω απο το σημειο και βλεπω ξανα τους γυαλοκαθαρηστηρες σηκωμενους και συν αυτο ΑΛΛΟ ΕΝΑ αυτοκινητο απο διπλα παρκαρισμενο και να κλεινει και το πεζοδρόμιο το αλλο οπως ερχεσαι απο την μεγαλου Αλεξάνδρου και μπαίνεις στην Κάλλας.Με επιασε ενα σπαστικο και νευρικο γελιο και μπορουσα να φαω το ποδηλατο απο τα νευρα, ξανα και αυτον τον πουστη λεω φωτογραφια και στο ΜΑΚ φατσα καρτα.
Ξανα και την τροχαια, τους ξανα λεω και τις πινακιδες και απο την ασπρη Μερσεντες και σκεφτομαι τωρα να τους σπάσω κανενα καθρεφτη και τους δυο να τους σκασω λάστιχα...γαμησε το λεω φυγε θα κάνεις ζημια.

Τελικά στο δρόμο που ερχομουν με το ποδηλατο σκεφτηκα οτι θα έπρεπε να τους ειχα σπασει τους γυαλοκαθαριστηρες απο την ριζα να πάνε να πληρωσουν κανα εκατοσταρικο και να ξέρουν την αλλη φορα οτι μπορει να μην φανε κλήση γιατι η τροχαια ειναι απων, αλλα καποιος ΒΛΑΜΜΕΝΟΣ εκει εξω θα τους κανει ζημια στο αυτοκινητο, οποτε πεζοδρόμιο και ραμπες αμεα δεν καβαλαμε και δεν κλεινουμε.

Και προτεινω να γινει γνωστο σε όλη την Θεσσαλονίκη και την Ελλάδα οπου βλεπετε να κλείνουν ράμπες ΑΜΕΑ η γωνιες απο πεζοδρόμια η να καβαλάνε πεζοδρόμιο τελειως και να μην χωρανε καροτσακια με μωρα η Αμεα, ΞΕΡΙΖΩΜΑ ΓΥΑΛΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΩΝ. Μόνο ετσι θα καταλάβουν και τα ζωα που πρεπει και που οχι να παρκάρουν.

Με την ορθογραφία ποτέ δεν το είχα.

Θανάσης Οικονόμου