Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

Η στρατηγική του μικρού δεινόσαυρου

Μια πρόταση πολιτικής που κυκλοφορεί στην πιάτσα είναι :
# Υποτάσουμε πρώτα την Βουλγαρία
# Υποτάσσουμε μετά τα Σκόπια .
# Υποτάσσουμε έπειτα την Αλβανία
# Αφαιρούμε , απο αυτές τις χώρες , τα εδάφη που θεωρούμε δικά μας και...
τις κάνουμε προτεκτοράτα μας ( ξέρετε , διορίζουμε πολιτικούς - μαριονέττες κλπ )
# Έπειτα ( αρκετά ισχυροί πλέον ) στρεφόμαστε προς την Τουρκία . Αφού ξεκαθαρίσουμε με αυτήν μετά επιβάλλουμε τις απόψεις μας στον Αραβικό κόσμο . Αν αρνηθούν τους κατακτούμε .
# Αφού τελειώσουμε με τους Άραβες , Το Ιράν και το Πακιστάν είναι δυό βήματα . Πάνε και αυτά . Άλλωστε δεν θα είναι η πρώτη φορά που πάμε στον Ινδό ποταμό .
# Αν μας μείνει κάποιο Σαββατοκύριακο ελεύθερο τακτοποιούμε κάτι εκκρεμότητες με το Αφγανιστάν και το Κιργιστάν ( Αλεξάνδρεια Εσχάτη , Σαμαρκάνδη - άλλωστε τον Ινδικό Καύκασο τον έχουμε ξαναδιαβεί ) .
# Η Ινδία και η Κίνα θα μας απασχολήσουν κάτι παραπάνω απο Σαββατοκύριακο . Αλλά τον δρόμο μέσω Τάκλα Μακάν τον έχουμε ξαναδιασχίσει . Δεν είμαστε πρωτάρηδες .
# Η Ιαπωνία θα είναι υπόθεση ωρών . Άλλωστε έχουμε εκεί μέσα την 5η Φάλαγγα ( τους τοξοβόλους Αϊνού ) .
# Η Αυστραλία θα ακολουθήσει το παράδειγμα της Δανίας . Όπως ο βασιλιάς της Δανίας παρέδωσε το στέμμα του στον μοτοσυκλετιστή του Χίτλερ , έτσι και η Αυστραλία θα παραδώσει την εξουσία στους Έλληνες της Αυστραλίας .
# Ε, μετά πια ποιός μπορεί να αντισταθεί σε μια ευρασιατική υπερδύναμη ; Η παρηκμασμένη Αμερική ; Η Ορθόδοξη Ρωσία ; Πάνε και αυτές .
# Στα νησιά Φίτζι δεν έχουμε βλέψεις . Αν κατα τύχη ανακαλυφθεί κανένας πάπυρος που να λέει οτι πήγε εκεί ο Αλέξανδρος , θα το ξανασκεφθούμε .

Πέρα απο την πλάκα θα σας καλούσα να σκεφθείτε τι κατανάλωση ενέργειας απαιτούν τέτοια οράματα : Το 2 % των σκεπτόμενων Ελλήνων παίρνουν την εξουσία . Βάζουν το 98 % των μή σκεπτομένων να δουλεύουν σαν ελβετικό ρολόϊ . Κάνουν την χώρα ισχυρή . Μα το ίδιο ακριβώς θα κάνουν και οι γείτονες !!! Βλέποντας εμάς να γινόμαστε επικίνδυνα δυνατοί θα αρχίσουν και αυτοί πολεμικές προετοιμασίες . Ρίχνουμε τα περήφανα ελληνικά τάνκς ( με γαλανόλευκη ή με δελφικά έψιλον ) κατά των γειτόνων . Αφού έχουμε αρκετές οδυνηρές απώλειες τους προκαλούμε εμείς περισσότερες απώλειες και τους υποτάσσουμε .

Τώρα βέβαια ανακύπτουν κάποια βασανιστικά ερωτήματα :

1) Το 1912 που νικήσαμε Τούρκους και Βουλγάρους το κάναμε με πολεμοφόδια που μας έδιναν οι Άγγλοι . Δεν είχαμε ντόπια κοιτάσματα θείου , λιθάνθρακα , σιδήρου για να τα κάνουμε μόνοι μας . Σήμερα ποιός θα μας τα χορηγήσει για να κατακτήσουμε τους τρείς πρώτους βόρειους γείτονές μας τουλάχιστον ;

2) Όσο εμείς θα ροκανίζουμε τους γείτονες η Ρωσία και η Αμερική θα παρατηρούν αδιάφορες ; Δεν θα επέμβουν για να φρενάρουν το "Ελληνικό Θηρίο" εν τη γενέσει ; Όταν τα κάναμε αυτά επί Αλεξάνδρου δεν υπήρχε άλλη υπερδύναμη ικανή να στείλει στρατό για να μας σταματήσει .

3) Με τί κόσμο θα τους υποτάξουμε ; Αν βγάλουμε γυναίκες , παιδιά , γέρους , αρρώστους , ποιοί μένουν για να πολεμήσουν τόσα έθνη ; Οι γκέϊ ; Οι συριζαίοι ; Οι Πασόκοι ; Οι νεοδημοκράτες ; Οι μεσοαστοί του ΠΟΤΑΜΙΟΥ ; Οι μπαρόβιοι ; Οι Μάρτυρες του Ιεχωβά ; Η νεολαία της "Απολύτρωσης" ; Του "Σωτήρα" ; Της "Ζωής" ;

4) Έστω οτι τους υποτάξαμε . Κάθε έθνος αποτελείται απο 2 % σκεπτόμενους και 98 % "άστα να πάνε" . Φαντάζεστε έναν ελληνόφωνο "άστα να πάνε" να έχει στην πλατεία της Σόφιας μερικούς σκεπτόμενους Βούλγαρους και να τους βάζει να φτυαρίζουν το χιόνι , να τους βρίζει , να τους ταπεινώνει και να τους βαρά με το κνούτο ; Και όλα αυτά επειδή ΕΤΥΧΕ να έχει ελληνικό διαβατήριο ; Σας κάθεται καλά αυτή η εικόνα ;

Μέχρι σήμερα κυριαρχούσε το μοντέλο "ΕΘΝΟΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΝΕΙ ΕΘΝΟΣ" . Και η στρατηγική ήταν μία : Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΟΣ . Πώς ο μυώδης βούβαλος νικάται απο τον λέοντα ; Αναπτύσσει , ο λέων , ισχυρούς μύες , ισχυρά δόντια , ισχυρά νύχια ...Καταναλώνει πολλή ενέργεια ...

Μόνο οι εβραίοι εφήρμοσαν άλλη στρατηγική : Την στρατηγική του μικρού δεινόσαυρου .

Κάποτε υπήρχαν μικροί σαρκοφάγοι δεινόσαυροι . Πώς έτρωγαν τους θηριώδεις φυτοφάγους δεινόσαυρους ; Υποπτευόμαστε οτι είχαν στόμα γεμάτο επικίνδυνα βακτήρια . Δάγκωναν τον φυτοφάγο δεινόσαυρο και έφευγαν . Αν ο φυτοφάγος ήταν αρκετά γέρος και αδύναμος , τα βακτήρια του προκαλούσαν σηψαιμία και σε δύο μέρες ήταν έτοιμο φαϊ στο πιάτο των μικρών σαρκοφάγων ! Ούτε τεράστιοι μύες χρειάστηκαν ούτε τεράστια νύχια ούτε πολλή ενέργεια ...
Έτσι και οι εβραίοι ενέχυσαν μέσα στα έθνη ιδεολογικά δηλητήρια : "Ζήσε την ζωούλα σου και μετά απο σένα ας γίνουν όλα στάχτη" . Όλοι οι πεινασμένοι για κότερα , για Mercedes , για μπριζόλες τσίμπησαν . Συνεργάστηκαν με τους ιουδαίους .
Το μοντέλο όμως ΕΘΝΟΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΝΕΙ ΕΘΝΟΣ δεν εγκαταλείφθηκε . Αν είσαι ιουδαίος είσαι πρώτης τάξεως πολίτης . Αν είσαι κάτι άλλο θα δούμε πόσο "συνεργάσιμος" είσαι .
Εμείς τί πρέπει να κάνουμε σήμερα ; Να υποτάξουμε τα άλλα έθνη με την στρατηγική του λέοντος ; Ίσως ,αν περιμένουμε 2000 χρόνια , να φθάσουμε στις όχθες του Ινδού πάλι .

Επειδή δεν έχω τόση υπομονή θα πρότεινα να εφαρμόσουμε δύο ταυτόχρονα καινοτομίες .

Αντί ΕΘΝΟΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΝΕΙ ΕΘΝΟΣ να εφαρμόσουμε το ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΝΕΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ . Έθνη υπάρχουν πολλά . Ιδεολογίες μόνο δύο :
# Να αφήσω τον κόσμο καλύτερο απ' όσο τον βρήκα ( Οι Φιλόσοφοι , το 2 % σε όλα τα έθνη )
# Να ζήσω πολυτελώς και μετά απο μένα ας γίνουν όλα στάχτη ( οι Μή Φιλόσοφοι , το 98 % σε όλα τα έθνη ) .

Η λέξη ΥΠΟΔΟΥΛΩΝΩ είναι άστοχη . Πιο πολύ θα ταίριαζε η λέξη "ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΙ" .
Προτείνω λοιπόν μια συνεργασία σαν αυτή που βλέπουμε στο σώμα μας : Ο εγκέφαλος (2 % του βάρους μας ) διατάζει και τα πόδια περπατούν ( για το καλό όλου του σώματος ) . Οι Φιλόσοφοι να έχουν την εποπτεία και οι Μή Φιλόσοφοι να εργάζονται για το ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ . Σήμερα τα πράγματα είναι ανάποδα . Τα πόδια διατάζουν και ο εγκέφαλος περπατά ! Γι' αυτό συμβαίνουν όλα αυτά τα πρωτοφανή .

Σαν στρατηγική να εφαρμόσουμε αυτή των μικρών δεινοσαύρων ( *) .
Για να εφαρμόσουμε την στρατηγική του λέοντα χρειαζόμαστε δύο πράγματα :
1) Να συμφωνήσουμε όλοι οτι θέλουμε πόλεμο ( άντε να πείσεις τους γκέϊ και τους μπαρόβιους ! )
2) Να βρούμε όπλα ( κι δεν είναι κάτι φθηνό και εύκολο αυτό )

Για να εφαρμόσουμε την στρατηγική του μικρού δεινόσαυρου χρειαζόμαστε μόνο ένα πράγμα :
Να συμφωνήσουμε ( μόνο οι σκεπτόμενοι ) οτι θέλουμε ΑΥΤΗ την στρατηγική !
Τα υπόλοιπα είναι εύκολα και φθηνά .

Μια μεγάλη πορεία στην Ελλάδα ( αναρτημένη στο YOUTUBE και στο RUTUBE ) θα έστελνε τα "ιδεολογικά μας βακτηρίδια" σε ΗΠΑ και Ρωσία . Θα μολύναμε χαμηλόβαθμους μασόνους , στρατιωτικούς , επιστήμονες , συγγραφείς , εκπαιδευτικούς , δημοσιογράφους ... Γενικώς το 2 % του πληθυσμού ( τους έχοντες την δυνατότητα να σκεφθούν ) . Ακόμα και μέσα στο Ισραήλ θα είχαμε οπαδούς !
Σε λίγο καιρό τα μεγαθήρια θα πάθουν "ιδεολογική σηψαιμία" και θα καταρεύσουν εν μια νυκτί όπως ακριβώς κατέρρευσε το Σοβιετικό καθεστώς ( απο την ίδια ασθένεια ) .

Βέβαια κανείς δεν είναι μάντης για να πεί με βεβαιότητα ποιά στρατηγική θα αποδώσει τα καλύτερα . Όμως είναι στην φύση μας ΠΡΩΤΑ να δοκιμάζουμε τα εύκολα και φθηνά και μετά τα δύσκολα και ακριβά . Και στην προκειμένη περίπτωση , νομίζω , οτι τα εύκολα και φθηνά φαίνονται πολύ πιο ελπιδοφόρα !

(*) Αλλιώς λέγεται και στρατηγική του septic bite ( μολυσματικού δαγκώματος )

----------
αντιγραφή απο την http://lofos.info/pythas/septic.html