Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

Θεσσαλονίκη: Βλαμμένος εγκατέλειψε τα σκυλιά του στο δρόμο και τους έσπασε τα πόδια για να μην επιστρέψουν !

Βαρέθηκε τα τρία σκυλιά του, τα φόρτωσε στο τζιπάκι του και πήγε στο δρόμο για Χαλκιδική να τα πετάξει. Αυτά, δεν έφευγαν, δεν τον αποχωρίζονταν κι έτσι, το τέρας, τους έσπασε τα πόδια για να μην τον ακολουθήσουν. Αναλυτικά:


μια κοπελα ειδε την Τετάρτη εναν γκριζομαλλη αντρα με πρασινο τζιπ, που ειχε σταματησει πανω στο δρομο για Χαλκιδικη να χτυπαει τρια ασπρα σκυλιά που ηταν μεσα απο τις μπαρες και προσπαθουσαν να πανε κοντα του και να τους ουρλιαζει. Δυστυχως δεν κρατησε αριθμο,ουτε θυμαται αλλες λεπτομερειες. Θα γινει μηνυση κατ’αγνωστου αλλά σας παρακαλουμε οσοι κινειστε στην περιοχη να εχετε τον νου σας για καποιον με τετοιο αυτοκινητο που ειχε στην κατοχή του τρια ασπρα σκυλια. Δεν μπορει,καποιος θα τον ξερει,καποιος θα τον ειδε,καποιος θα εχει καποια πληροφορια για αυτο το ανθρωπομορφο τερας που τσακισε τα ποδια αυτών των αθωων πλασματων για να μην τον ακολουθησουν και να μπορεσει να τα εγκαταλειψει στο πουθενά ανενοχλητος.


ολόκληρη η φρικιαστική ιστορία εδώ:
http://www.animalplanet.gr/tous-tsakise-ta-podia-gia-na-min-ton-akolouthisoun-ke-ta-paratise-sto-dromo-to-ena-apo-afta-tiflo/