Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

Πότε ΣΥΡΙΖΑ Ανέλ ΝΔ ΠΑΣΟΚ Λεβέντης ΠΟΤΑΜΗΣ , συμμαχούν;;;;

ΓΡΑΦΕΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ: Απο περίοδο διακυβέρνησης ΠΑΣΟΚ ΝΔ και μετα συγκυβερνήσεις ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ συμμαχία πάντοτε βλέπουμε οταν ....
συζητείτε άρση ασυλίας βουλευτών των ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ οπου ψηφίζουν κατα ομαδικά η απλα απέχουν συστηματικά οπου και παλι με 148 ψήφους επι των παρόντων δεν γινεται δεκτή η άρση ασυλίας ...........ενώ υπέρ ομαδικά ψηφίζουν μονο στην περιπτωςη της ΧΑ
Και ετσι οτι και να ειναι η κατηγορία ΠΟΤΕ δεν αίρεται η βουλευτική ασυλία των ανωτερω κομμάτων .........τους ενώνει ....το κοινό συμφέρον!!!!!!
Τελευταία περιπτωςη ......

ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΣΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΨΗΦΙΣΕ Η ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ
Αίρεται η ασυλία των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, Λαγού και Μίχου
Την άρσης της ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, Γ. Λαγού και Ν. Μίχου, αποφάσισε η Ολομέλεια της Βουλής, με τους 197 παρόντες βουλευτές να ψηφίζουν υπέρ του σχετικού αιτήματος. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των δύο βουλευτών και διαβιβάστηκε στη Βουλή αφορά κατηγορίες για συμμετοχή τους σε επεισόδια και καταλήψεις.



29/6/16
Θλίψη και οργή προκαλεί η απόφαση της Βουλής των Ελλήνων να μην άρει την ασυλία του υπουργού Παιδείας κ. Νίκου Φίλη για τις δηλώσεις του σχετικά με τη Γενοκτονία των Ποντίων.
Με 167 ψήφους κατά και 25 υπέρ, οι Έλληνες βουλευτές αποφάσισαν πως οι δηλώσεις του υπουργού Παιδείας κατά του Ποντιακού Ελληνισμού δεν είχαν τίποτε το επιλήψιμο, ούτε καν σε ηθικό επίπεδο.
30/3/16
Η Ολομέλεια της Βουλής απέρριψε τα αιτήματα για άρση της ασυλίας του υπουργού Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, Γιώργου Σταθάκη και του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη.
Ο Γιώργος Σταθάκης ελεγχόταν για μη ορθή διαχείριση ενός ειδικού λογαριασμού του Πανεπιστημίου Κρήτης, την περίοδο που ήταν καθηγητής, σύμφωνα με το εισαγγελικό πόρισμα. Κατά της άρσης ασυλίας του τάχθηκαν 151 βουλευτές, ενώ 28 βουλευτές ψήφισαν υπέρ και οκτώ δήλωσαν «παρών».
AdTech Ad
Ο Παύλος Πολάκης ελεγχόταν επειδή έδωσε άδεια, την περίοδο που ήταν δήμαρχος Σφακίων, σε τουριστικό πλοιάριο, το οποίο δεν ήταν εγκεκριμένο από το νηολόγιο, να παραλάβει τουρίστες από το Φαράγγι της Σαμαριάς. Την άρση της ασυλίας του καταψήφισαν 148 βουλευτές, ενώ 31 βουλευτές τάχθηκαν υπέρ και οκτώ δήλωσαν «παρών».

Περιπτώσεις οπως η μήνυση Γιαννακόπουλου περιπτωςη ΑΔΩΝΙ με αποδείξεις οπου σαφώς και έγιναν δεκτά αιτήματα για άρση ασυλίας παντα ειναι μια ωραια παρέα στα καλα και συμφέροντα.

Κατά την άρσης της ασυλίας του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, ψήφισε η Ολομέλεια, με 172 ψήφους. Δεκαεννέα βουλευτές ψήφισαν υπέρ της άρσης της ασυλίας του, ενώ βρέθηκαν και έξι λευκά. Ο κ. Καμμένος, κατηγορείται για συκοφαντική δυσφήμιση από τον επιχειρηματία Δημήτρη Γιαννακόπουλο, για τα όσα είχε αναφέρει εναντίον του σε παλαιότερη ομιλία του στη Βουλή.