Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

"Τον ήθελε η Βέρντερ Βρέμης, αλλά διάλεξε τον ΠΑΟΚ"

Τον ήθελαν μεγάλες Ευρωπαϊκές ομάδες, όπως η Βέρντερ Βρέμης κι η Σταντάρ Λιέγης, αλλά αυτός ..βράχος ! "Ή πάω στον ΠΑΟΚ ή σταματάω τη μπάλα ! Με την αφίσα του Αχιλλέα Ασλανίδη στην αγκαλιά κοιμόμουν....
πιτσιρικάς"
Κάτι τέτοιες μαλακίες είπε πριν λίγο στο Metrosport ο αρχι-παπατζής μάνατζέρ του.
Τελικά, παπατζήδες μάνατζερ σαν τον Βλάση Τσάκα, υπάρχουν και στην Ευρώπη...
Αρχηγέ, εδώ είναι Σαλονίκη, δεν θέλουμε να μας χαϊδεύουν τα αυτιά. Να βλέπουμε τους παίκτες σου να ακουμπάνε μπάλα στο χορταράκι θέλουμε, όχι τέτοια παραμύθια της Χαλιμάς. 

Ο 23χρονος εξτρέμ Μάμε Τιάμ, συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον Δικέφαλο του Βορρά, που ήρθε σε συμφωνία με την Γιουβέντους όπου ανήκει, για τον μονοετή δανεισμό του με οψιόν αγοράς.

Μάλιστα, την είδηση επιβεβαίωσε και ο μάνατζερ του παίκτη, Πατρίκ Μπαστιανέλι στη "Metrosport", λέγοντας πως ο πελάτης του θα παίξει στον ΠΑΟΚ και εντός της ημέρας θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του.

«Έχουμε συμφωνήσει σε όλα τα βασικά σημεία με τον ΠΑΟΚ και εκτός απροόπτου ο Μάμε Τιάμ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. Γνωρίζω ότι ο ΠΑΟΚ τα έχει βρει και με την Γιουβέντους για να αποκτήσει τον Μάμε Τιάμ ως δανεικό για ένα χρόνο. Υπάρχει και οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι. Αυτή την στιγμή μιλάμε για συμφωνία, η οποία θα ολοκληρωθεί νωρίς το πρωί», ανέφερε ο Πατρίκ Μπαστιανέλι και πρόσθεσε:

«Και άλλες ομάδες έδειξαν ενδιαφέρον για την απόκτησή του, όπως η Βέρντερ Βρέμης και η Στάνταρ Λιέγης. Όμως ο ίδιος ο Τιάμ ζήτησε να μετακινηθεί στον ΠΑΟΚ γιατί έχει μάθει πολλά καλά στοιχεία για την ελληνική ομάδα, ενώ τον ενθουσιάζει το πάθος των φιλάθλων του ΠΑΟΚ».