Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

Άλλα τρία ονόματα στη λίστα υποψηφίων για τον ΠΑΟΚ

Τρία νέα ονόματα ήρθαν να προστεθούν στα σενάρια που εμπλέκουν τον ΠΑΟΚ με την απόκτηση επιθετικού. Πρόκειται για τους ...



Μαμέ Τιάμ, Φελίπε Καϊσέδο και Μικού.


Ο πρώτος, ανήκει στη Γιουβέντους, είναι 24 ετών και σύμφωνα με ιταλική ιστοσελίδα η «γηραιά Κυριά» περιμένει πρόταση από τον δικέφαλο προκειμένου να προχωρήσει σε δανεισμό του παίκτη. Ο Σενεγαλέζος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Ζούλτε Βάρεγκεμ πετυχαίνοντας 9 γκολ, ενώ οι Ιταλοί γράφουν πως ο ΠΑΟΚ εξετάζει το θέμα και αναμένεται να πάρει θέση άμεσα.

Σε ότι αφορά στον Καϊσέδο, ο 27χρονος επιθετικός από το Εκουαδόρ ανήκει στην Εσπανιόλ και παρά τα ισπανικά σενάρια που κάνουν λόγια για ενδιαφέρον της ομάδας της Θεσσαλονίκης, η περίπτωση του δύσκολα θα προχωρήσει. Αυτό προκύπτει τουλάχιστον από τις δηλώσεις του διευθύνοντα συμβούλου των Καταλανών, που δήλωσε πως ο παίκτης δεν θέλει να φύγει από τη Βαρκελώνη.

Από την Ισπανία προέρχεται και το τρίτο όνομα της λίστας, αυτό του Μικού. Ο 31 ετών φορ από τη Βενεζουέλα που φέρεται αν βρίσκεται στη λίστα του Λούμπος Μίχελ, ανήκει στη Ράγιο Βαγεκάνο από την οποία όμως ζήτησε να αποχωρήσει μετά τον υποβιβασμό της ομάδας της Μαδρίτης στη δεύτερη κατηγορία.

NOVA

Πού ΄σαι Ιβάν: μακριά απ΄τον μπαρμπα Μικού, έτσι ; Μακριά ! Όχι άλλους συνταξιούχους στην Τούμπα !