Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

Το πρώτο MIKEL που έκλεισε...

Πριν λίγους μήνες είδαμε με έκπληξη να έχουν κατέβει οι φωτεινές επιγραφές από τα κεντρικά γραφεία των καφέ ΜΙΚΕΛ, στην...
Εθνική Οδό Αθηνών Λαμίας.

Μετά πληροφορηθήκαμε ότι στα γραφεία είχε μπει λουκέτο!

Τώρα, λίγους μήνες μετά έρχεται ακόμα μια είδηση που επιβεβαιώνει ότι κάτι δεν πάει καλά με την αλυσίδα καφέ ΜΙΚΕΛ!

Τα καταστήματα Mikel κρατούν αδιαμφισβήτητα τα πρωτεία στην λέξη καφέ όχι μόνο στη Λάρισα από όπου ξεκίνησε η εν λόγω αλυσίδα, αλλά και στη Θεσσαλονίκη, όπως και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, όπου εξαπλώθηκε σιγά – σιγά.

‘Ετσι, στην Πάτρα ο ερχομός των Mikel αποτέλεσε μία ευχάριστη είδηση.Ωστόσο, σύμφωνα με το dete.gr , μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε όσους περνούσαν αυτές τις μέρες από το γνώριμο σημείο της Αγ. Ανδρέου 89 πριν την γωνία της Ερμού καθώς είδαν το μαγαζί κλειστό, τα τραπεζοκαθίσματα μαζεμένα και τον εξοπλισμό σε κούτες.

Παράλληλα μία μεγάλη ανακοίνωση έχει μπει στην βιτρίνα του μαγαζιού όπου υπογραμμίζεται ότι οι Πατρινοί πελάτες του Mikel θα μπορούν να εξυπηρετούνται στη συνέχεια από το άλλο κατάστημα της αλυσίδας στην Πάτρα, στην οδό Μαιζώνος 61-63, στην πλ. Όλγας (πλ. Εθνικής Αντιστάσεως).

Δεν έχει γίνει γνωστό τι συνέβη και τελικά το συγκεκριμένο μαγαζί κατέβασε ρολά, όμως το άλλο κατάστημα της αλυσίδας στην Πλατεία Όλγας συνεχίζει κανονικά την πορεία του.

Πηγή: dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου