Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

Τι έγινε το τελεφερίκ κ.Μπουτάρη;

Τι έγινε κ.Μπουτάρη; κ.Κουράκη; Εσείς μας λέγατε το 2013 (ακολουθεί βίντεο) ότι "έγιναν οι μελέτες", " και στις αρχές του 2014 θα ξεκινούσε το τελεφερίκ, που θα ολοκληρωνόταν το καλοκαίρι του 2014. Μας το παινέψατε το έργο, μας είπατε ότι....
όλα ήταν έτοιμα, βγάλατε δελτία τύπου, δώσατε συνεντεύξεις, το κάνατε πρωτοσέλιδο στις τοπικές εφημερίδες και μόνο εμείς σας λοιδορούσαμε όντας βέβαιοι ότι ΚΑΙ αυτό το έργο όπως ΟΛΑ τα "οράματά σας", θα ....μείνει όραμα.
Ε, βαρεθήκαμε να δικαιωνόμαστε στο makpress γαμώτο ! Φτάνει ! Είναι εκνευριστικό να δικαιωνόμαστε τόσο ! Διαψεύστε μας κάπου. Σας πήραμε στο ψιλό με τις "δαγκάνες" και δικαιωθήκαμε (αλήθεια, που είναι εκείνες οι δαγκάνες που αγοράσατε;), σας πήραμε στο ψιλό για τα δωρεάν πάρκινγκ, για τα 200 δημοτικά λεωφορεία και τις δεκάδες μπαρούφες που αναγγείλατε κατά καιρούς (ε,μην πιάσουμε και το τραμ, γιατί δεν θα αντέξουν οι αναγνώστες την καζούρα). Έ, κάντε κάτι γαμώτο, να γίνει έστω ΕΝΑ έργο που λοιδορούσαμε, για να μας το τρίψετε στη μούρη !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου