Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

Γράφ'τε το: Σε 6 μήνες, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα μπορούν να πάνε σε ταβέρνα ! Η φάπα θα πέφτει σύννεφο !

Ήταν αυτοί που εξέθρεψαν το τέρας και δεν επέτρεπαν στον Πάγκαλο (π.χ.) να απολαύσει το κοκορετσάκι του. Τάγματα εφόδου του ΣΥΡΙΖΑ, γιαούρτωσαν αμέτρητες φορές πολιτικούς κυρίως από...
το ΠΑΣΟΚ, αλλά και από τη ΝΔ. Και δεν έμειναν στα γιαούρτια, αν θυμηθούμε το καταματωμένο πρόσωπο του Κωστή Χατζηδάκη.

Χθες και σήμερα, όπου κι αν εμφανίζονται στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, τους παίρνουν στο κυνήγι. Οπότε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης, αναρωτήθηκε σήμερα στα κανάλια "ποιοί είναι αυτοί που με εμποδίζουν να καταθέσω στεφάνι και με ποιό δικαίωμα; Ποιός καθορίζει τελικά, ποιός έχει δικαίωμα να κάνει το α΄ή το β΄πράγμα;" . Έλα ντε σύντροφε ! Στα ΄λεγαμε: "θα κυβερνήσεις και όλα όσα λες τώρα από την αντιπολίτευση, θα τα λουστείς όταν κυβερνήσεις".

Λέγαμε επίσης, όταν οι συριζαίοι λέγανε τις γνωστές μπούρδες για "δημοκρατική αστυνομία" και "αφοπλισμό της αστυνομίας", να σταματήσουν να λένε τέτοιες χοντρο-μπούρδες, γιατί ακόμη ήταν φρέσκιοι και κάποιοι οπαδοί τους νόμιζαν ότι είναι "αριστεροί", "αντεξουσιαστές", "τσεγκεβάρες" και λοιπές τρίχες. Ήταν ολοφάνερο -το ήξεραν και οι ίδιοι- ότι θα κυβερνήσουν όπως όλες οι κυβερνήσεις του δυτικού κόσμου : νεοφιλελεύθερα και μνημονιακά. Οπότε, όταν αρχίζουν να τρώνε σφαλιάρες και γιαούρτια, θα παρακαλάνε για μια πάνοπλη, άγρια, κατασταλτική αστυνομία. Κρα, έκανε ότι έλεγαν χοντρομαλακίες τότε, αλλά κάποιοι χρήσιμοι ηλίθιοι, τους έπαιρναν στα σοβαρά ! Ότι θα αφοπλίσουν την αστυνομία κι ότι δεν θα πηγαίνει αστυνομία σε διαδηλώσεις ! Και σήμερα κατέβασαν 6.000 αστυνομικούς !

Να θυμίσουμε ότι στις 9 Φεβρουαρίου 2015, η νεολαία σύριζα, μεθυσμένη από τον επαναστατικό αριστερό αέρα, που έπνεε τότε, ζήτησε την κατάργηση των ΜΑΤ, ΔΕΛΤΑ, ΖΗΤΑ και λοιπών ομάδων καταστολής της ΕΛ.ΑΣ.. Τότε βέβαια, οι νεολαίοι του συριζα ήταν στη θέση του επιτιθέμενου. Σε λίγο, που δεν θα προλαβαίνουν να μετράνε καρπαζιές από τους αριστερούς, ακροαριστερούς, αναρχικούς, αντεξουσιαστές κλπ, θα ουρλιάζουν "πού είναι η αστυνομία, μαμά με δείρανε πάλι".

Οπότε τώρα αρχίζουν, από ΄κει που έδιναν καρπαζιές, να τις εισπράττουν. Και θα εισπράττουν όλο και περισσότερες, από τα χέρια που "τάιζαν".

Φώτης Μακρίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου