Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Γεμάτη χρώματα ήταν η Κυριακή στο Κόδρα

Ούτε ένα μπλουζάκι δεν θα μείνει λευκό σε όσους κατευθυνθούν στο στρατόπεδο Κόδρα στη Θεσσαλονίκη, καθώς ήδη άρχισε η Ημέρα των Χρωμάτων η οποία διοργανώνεται από την.....
ομάδα Sfina για τέταρτη συνεχή χρονιά!


reportaz: karfitsa.gr
Μάλιστα, σήμερα αναμένεται οι συμμετέχοντες που θα παίξουν χρωματοπόλεμο να ξεπεράσουν τους 40.000, ενώ παράλληλα το παρών δηλώνει και η συμφωνική ορχήστρα νέων Μεγάρου Μουσικής MOUSSA που ντύνει μουσικά το…χρωματιστό γεγονός!
«Η Μέρα με τα Χρώματα είναι μία γιορτή χαράς που διοργανώνεται από την ομάδα SFINA. Είναι μία ημέρα αφιερωμένη στην ανθρώπινη επικοινωνία. Μία ημέρα αφιερωμένη στην ζωή, στην αγάπη και στην ομοψυχία. Aπό τις 14.00 η μέρα και μετά εξελίσσεται με ομαδικά παιχνίδια και συνεχίζεται με την έναρξη του μεγάλου Xρωματοπόλεμου. Αυτός, δίδεται με την αντίστροφη μέτρηση και την χαρακτηριστική πλέον μουσική υπόκρουση του τραγουδιού ‘Κύμα’ από τον Κωνσταντίνο Βήτα. Από κεί και πέρα η ημέρα συνεχίζεται με εκπλήξεις για τον κάθε συμμετέχοντα.Η μέρα με τα Χρώματα ‘ βασίστηκε στο Holi της Ινδίας, όμως στην περίπτωσή μας, η γιορτή που στήνουμε δεν έχει θρησκευτικό χαρακτήρα», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην επίσημη ιστοσελίδα της Sfina.
sfina3
Oι συμμετέχοντες θα μπορούν να αγοράζουν κουπόνια, με τα οποία θα προμηθεύονται τα ειδικά χρώματα, στην τιμή των 2 ευρώ το σακουλάκι!
Nα σημειωθεί ότι στην Ημέρα με τα Χρώματα συμμετέχει και η ΑΡΣΙΣ- Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων, στελέχη της οποίας κάνουν  συλλέγουν επί τόπου, σχολικά είδη (γραφική ύλη, χαρτικά, τετράδια, ντοσιέ, διαφάνειες, φάκελοι κ.λπ.), σχολικές τσάντες (δημοτικής ηλικίας ,γυμνασίου, λυκείου) και καλλιτεχνικά είδη (τέμπερες, ακουαρέλες, μπλοκ ζωγραφικής ελεύθερου σχεδίου, πινέλα, μολύβια ΒΗ2, Β2, Β3, Β4, χαρτόνια, μαρκαδόρους, ξυλομπογιές, γόμες, ξύστρες) για τις ανάγκες των παιδιών και των οικογενειών που στηρίζουν ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς. Επίσης, υπάρχει μεγάλη ανάγκη για βρεφικά είδη, πάνες, παιδικές κρέμες και γάλατα.
sfina4
sfina1
2
3

Γάμοι… με χρώματα και την ευλογία του δημάρχου των χρωμάτων, οι συμμετεχοντες  δίνουν όρκους… «αιώνιας» φιλίας και αγάπης
4
5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου