Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Λύστε το πρόβλημα της αφόδευσης των μεταναστών κι αφήστε τις επιτροπές

Αναφερθήκαμε και χθες στα πρακτικά προβλήματα των μεταναστών, με -επίτηδες- χαρακτηριστικό τίτλο "πού πετάνε τις σερβιέτες τους οι μετανάστριες", επειδή όλοι μιλούν για...
το "μεταναστευτικό" και κανείς δεν μπαίνει στο "ζουμί", σε πρακτικές λύσεις, παρά μόνο συσκέπτονται, συσκέπτονται κι εν τω μεταξύ οι μετανάστες πρέπει να ...αφοδεύσουν. Τόσο πεζά και άχαρα είναι τα προβλήματα.

Μας επιβεβαιώνει ο πρόεδρος της Λιμενικής Επιτροπής Λέσβου, ο οποίος αναφέρεται στην καταστροφή του λιμανιού, (γράφοντας βέβαια ξενοφοβικά για "παράνομους πρόσφυγες". Πρόσφυγες και παράνομοι, δεν γίνεται , από κακό ζόρι έρχονται οι άνθρωποι εδώ και θέλουν απλά να φύγουν, αλλά τέλος πάντων).

Η ουσία είναι ότι επισημαίνει τα πρακτικά προβλήματα και ανάμεσά τους γράφει "όλη η έκταση του λιμανιού έχει μετατραπεί σε χώρο υπαίθριων αφοδευτηρίων".

Και καλά κάνει και τα γράφει χύμα, μπας και αρχίσει κανείς να σκέφτεται ότι πρέπει να τελειώσουν οι συσκέψεις και οι φλυαρίες και να αρχίσουν να στήνονται χημικές τουαλέτες και τέλος πάντων να γίνει κάτι στην πράξη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου