Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2021

Ρε τι κάνει το χρήμα...Γέμισαν fake news τα sites

 Επειδή είστε έξυπνα παιδιά, καταλαβαίνετε τη λυσσαλέα επίθεση που εξελίσσεται υπέρ του εμβολιασμού, επειδή μεγάλο μέρος του πληθυσμού, το 40% περίπου, δεν λέει να ...φοβηθεί. Τον τελευταίο καιρό επιστράτευσαν αμέτρητα fake news με δακρύβρεχτες ιστορίες, ανθρώπων που "έφυγαν" από κορωνοϊό. Τους παρουσιάζουν ως μετανοημένους ανεμβολίαστους, που λίγο πριν το θάνατό τους, είπαν δήθεν, στους συγγενείς τους "εμβολιαστείτε να σωθείτε, θα μετανιώσετε που δεν κάνατε εμβόλιο" κι άλλα... συγκινητικά. 

Βεβαίως, ως έξυπνοι άνθρωποι, καταλαβαίνετε ότι ένας διασωληνωμένος επί 10 μέρες, ολομόναχος σε ένα κρεβάτι εντατικής, με την ανάσα να μην του βγαίνει, δεν είχε καημό να πει στους συγγενείς του (που προφανώς είχε μέρες ή βδομάδες να ακούσει) "εμβολιαστείτε να σωθείτε". 

Έχουν ρίξει στο μεϊντάνι όλα τα προπαγανδιστικά κόλπα κι όλες τις μεθόδους που χτυπάνε στο συναίσθημα, αλλά ο κόσμος ...ντουβάρι. Δεν λέει να φοβηθεί.

Άρα, επειδή εξαντλήθηκαν όλα τα κόλπα και οι "Ευαγγελάτοι" του συστήματος δεν φαίνεται να πτοούν όσους ανησυχούν, το επόμενο στάδιο είναι η οικονομική εξόντωση των ανεμβολίαστων.

Αν δεν πιάσει κι αυτό, ακολουθούν οι φυλακίσεις. Αρχικά θα φυλακίζονται οι "πρωτοστάτες", δηλαδή οι επώνυμοι, με τη δικαιολογία ότι "σπέρνουν την αμφιβολία" (γιατροί π.χ. που βγαίνουν στην τηλεόραση και λένε την άποψή τους χωρίς να γλείφουν το θαυματουργό "εμβόλιο", δημοσιογράφοι που τους παρουσιάζουν, εμείς που επιμένουμε να θέλουμε αληθινή δημοσιογραφία κι όχι πληρωμένη αυλοκολακεία κ.λπ.) και μετά θα φυλακίζονται οι απλοί πολίτες ανεμβολίαστοι. 

Αν δεν πιάσει κι αυτό και παρά τις φυλακίσεις, κάποιοι απλοί πολίτες συνεχίζουν να μην εμβολιάζονται, το επόμενο βήμα θα είναι η δήμευση της περιουσίας τους κι άλλα σκληρά μέτρα κι αν κι αυτό δεν τους πείσει, θα τους εκτελούν στη μέση του δρόμου. 

Εξηγήσαμε πολλές φορές, γιατί είναι τόσο σημαντικό να εμβολιαστούν ΟΛΟΙ. Οχι φυσικά για να κερδίσουν οι φαρμακομαφίες, αυτές δεν έχουν ανάγκη από λεφτά, αλλά για να μη φανεί η διαφορά εμβολιασμένων - ανεμβολίαστων, καθώς όλοι θα αρρωσταίνουν (το καταλάβατε πια και οι φανατικότεροι οπαδοί των συνεχών εμβολίων) και άρα οι εμβολιασμένοι θα αρχίσουν να θυμώνουν και να ζητούν εξηγήσεις. Εμείς οι εμβολιασμένοι δηλαδή, θα αρχίσουμε να τα παίρνουμε στο κρανίο, βλέποντας ότι φεύγει απ΄τη ζωή ο διπλά-τριπλά και τετραπλά εμβολιασμένος φίλος μας και άρα έρχεται κι η σειρά μας. Ο φόβος του θανάτου των εμβολιασμένων, θα φέρει την "εξέγερση των εμβολιασμένων μαζών" κι αυτό πάνε να προλάβουν. Να μην υπάρχουν ανεμβολίαστοι και υγιείς. Αυτό πρέπει να αποφευχθεί με κάθε κόστος. Ο συνδυασμός των δύο αυτών λέξεων, θα πρέπει να εξαφανιστεί από τον εγκέφαλο ΟΛΩΝ των ανθρώπων. Να μην τις σκεφτεί ποτέ, κανείς.


Β.Π.

Δις εμβολιασμένος με Moderna και καθόλου προστατευμένος....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου