Δευτέρα, 10 Απριλίου 2017

Νέα δημοσκόπηση: ΝΔ 33% - ΣΥΡΙΖΑ 15,5%

Στη νέα δημοσκόπηση της γνωστής μονάδας μέτρησης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για τον συνεργαζόμενο με αυτήν ΣΚΑΙ, που πρόσκειται στην ....
οικογένεια Μητσοτάκη και στην εκτίμηση της πρόθεσης ψήφου, η Νέα Δημοκρατία προηγείται με 33% έναντι μόλις 15,5% του ΣΥΡΙΖΑ. Τρίτο κόμμα εμφανίζεται να παραμένει η Χρυσή Αυγή με 7,5%, το ΚΚΕ καταγράφει 7% και η Δημοκρατική Συμπαράταξη 6,5% και ακολουθούν Ποτάμι, Ανεξάρτητοι Έλληνες, Ένωση Κεντρώων και Πλεύση Ελευθερίας με 2% και Λαϊκή Ενότητα με 1%. “Άλλο κόμμα” απαντά το 6,5% των ερωτηθέντων ενώ η αδιευκρίνιστη ψήφος είναι στο 15%.

Οι ερωτηθέντες στηρίζουν την πρόταση του... Βασίλη Λεβέντη σε ποσοστό 38%, ενώ 30% θέλει πρόωρες εκλογές και μόλις 19% εξάντληση της τετραετίας από την παρούσα κυβέρνηση.

Πιο ξεκάθαρα είναι τα πράγματα στην αποτίμηση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Εκεί οι ερωτηθέντες θεωρούν πως “Η κυβέρνηση ενδιαφέρεται πρωτίστως να παραμείνει στην εξουσία παρά να υλοποιήσει τις εξαγγελίες της” σε ποσοστό 59,5%, “Προσπάθησε να υλοποιήσει πολλά από τα μέτρα που εξήγγειλε, αλλά απέτυχε” σε ποσοστό 33%, ενώ μόλις 3,5% των ερωτηθέντων θεωρεί πως “Υλοποίησε πολλά από όσα είχε εξαγγείλει.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΕΔΩ>>


Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.