Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ : "Δεν υπάρχει σωτηρία στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ποδοσφαιρο"

Μα παντου αυτος ο Μπουτζιωλης;;;; ΤΙΠΟΤΑ δεν άλλαξε ο ΠΑΟΚ δεν κατέβηκε στον ημιτελικό τιμωρήθηκε πανηγύριζε ταχα για την κάθαρση που έρχεται αλλα...............


Ο ΠΑΟΚ εκφράζει δυσαρέσκεια για τον ορισμό Αρετοπουλου (παιδι διατητικα του Μπουτζιωλη) στο ντέρμπι με ΟΦΣΠ

21/10/16 Απόλλων Καλαμαριας

Ανακοίνωση για τον ορισμό του Τρικαλινού διαιτητή Τζοβάρα, αλλά και του παρατηρητή Πεντζερετζή στον προσεχή αγώνα του με την ΑΠΕ Λαγκαδά, εξέδωσε ο Απόλλων Καλαμαριάς, καταγγέλοντας μεθοδεύσεις και... σχεδιασμό εγκλήματος!

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ενώ ο Απόλλωνας δίνει πολυμέτωπο αγώνα για να υπερασπιστεί τα δικαιώματά του, στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ και στα γήπεδα, έρχεται αντιμέτωπος με ένα έγκλημα που σχεδιάζεται να συντελεστεί εις βάρος του στον αγώνα της Κυριακής με τον Λαγκαδά.

Μετά από έρευνα που κάναμε με νόμιμα μέσα και πολύ προσεκτική μελέτη των δεδομένων που οδήγησαν στον ορισμό του διαιτητή Τζοβάρα Γεωργίου και του παρατηρητή Πεντζερετζή Χρήστου, διαπιστώσαμε εμπλοκή κυκλώματος που είναι σε όλους γνωστό για τις σχέσεις του με την εγκληματική οργάνωση που δρα στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Επίσης, διαπιστώσαμε ότι ο εκ των παραγόντων της ΑΠΕ Λαγκαδά, κ. Τσακίρης, διατηρεί στενές σχέσεις με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Τρικάλων, Θανάση Μπουτζιώλη, ο οποίος είχε στο παρελθόν θεσμικό ρόλο στον ορισμό διαιτητών και είναι πρωτοδίκως καταδικασμένος με ποινή φυλάκισης έξι μηνών με τριετή αναστολή από τo Γ’ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, για "αποδοχή προϊόντων εγκλήματος από κοινού άπαξ και κατά συρροή" και "πλαστογραφία με χρήση από κοινού άπαξ και κατά συρροή".

Με βάση τα ανωτέρω, καταγγέλλουμε με αποτροπιασμό και αγανάκτηση τις μεθοδεύσεις αυτές, που δεν στρέφονται μόνο εναντίον του Απόλλωνα, αλλά συνεχίζουν να καταστρέφουν το ποδόσφαιρο, με αποτέλεσμα αντί τα γήπεδα να είναι κάθε Κυριακή χώρος γιορτής, ευγενούς άμιλλας και αθλητισμού, να μετατρέπονται σε αρένα που τα αποτελέσματα καθορίζονται από παρασκηνιακές διεργασίες, που δεν έχουν σχέση με τον Αθλητισμό.

Η Διοίκηση και η Ομάδα του Απόλλωνα, παραμένοντας πιστοί στην Ιστορία του και στην υπόσχεση που δώσαμε στους φιλάθλους μας, υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με εντιμότητα στα γήπεδα και παράλληλα θα δίνουμε τον έντιμο και νόμιμο αγώνα μας σε όλα τα μέτωπα, για να μην πέσει η ιστορική μας ομάδα θύμα μεθοδεύσεων που δεν έχουν σχέση με τη ιδέα του αθλητισμού και του εύ αγωνίζεσθαι».


Δίκη.gr
Κυριακή, 28 Απριλίου 2013
Όπου Αρετόπουλος και . . . Μπουτζιώλης!
Απτόητος ο πρόεδρος της ΕΠΣ Τρικάλων Θ.Μπουτζιώλης εξακολουθεί να συνοδεύει τον συντοπίτη του Αλ.Αρετόπουλο ακόμη και σε ματς ρουτίνας, όπως το σημερινό στην Κομοτηνή.

Με την ιδιότητα του υπευθύνου επιτροπής της ΕΠΟ σε θέματα βίας (παρότι μη αιρετός), έλαβε μέρος και στην χθεσινή σύσκεψη της αστυνομίας για τα μέτρα ασφαλείας του ημιτελικού!
aretopoulos
Μαντέψτε ποιο είναι το παλικαράκι με το κυκλωμένο πρόσωπο και τα ερυθρόλευκα αισθήματα. Ναι, σωστά μαντέψατε. Είναι ο διαιτητής Αρετόπουλος. Θα μπορούσε να πει κάποιος ότι όλοι όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, υποστηρίζουν κάποια ομάδα. Δεν γεννήθηκαν Εθνική Ελλάδας. Αυτό δεν θα πει λοιπόν από μόνο του ότι δεν είναι σωστοί επαγγελματίες. Συμφωνώ. Εκτός εάν οι πράξεις σου αποδεικνύουν ότι είσαι οπαδός και όχι επαγγελματίας.

Το SDNA να συνεχίζει την έρευνα για τους ανθρώπους του «συστήματος ΕΠΟ» και όσους λυμαίνονται τονο χώρο του ποδοσφαίρου, παραμένει αταλάντευτη και θα συνεχιστεί μέχρις ότου μας αδειάσουν όλοι τους τη γωνιά...

Έτσι σήμερα αποκαλύπτουμε μια απόφαση που έχει εκδοθεί εδώ και καιρό, αλλά για έναν... μυστήριο λόγο παρέμενε κρυφή!

Η απόφαση είναι του Γ' Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, το οποίο επέβαλε ποινή φυλάκισης έξι μηνών με τριετή αναστολή στον πρόεδρο της ΕΠΣ Τρικάλων, Θανάση Μπουτζιώλη, για τα αδικήματα: α) της «αποδοχής προϊόντων εγκλήματος από κοινού άπαξ και κατά συρροή» και, β) της «πλαστογραφίας με χρήση από κοινού άπαξ και κατά συρροή».

Ο Θανάσης Μπουτζιώλης είναι ο άνθρωπος για τον οποίο ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε αποδώσει τον περίφημο χαρακτηρισμό «γκρανκάσα», προσθέτοντας: «Αν δείτε τον πρόεδρο της Ενώσεως των Τρικάλων, θα τρομάξετε»!

Πρόκειται για έναν... «υπερπαράγοντα» της ΕΠΟ, ο οποίος έχει συγκεντρώσει πάνω του εξουσίες φανερές (αναπληρωτής πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου Ελλάδος, αναπληρωτής πρόεδρος της Επιτροπής Ασφάλειας και Βίας), αλλά προφανώς και μη φανερές, καθώς από το 2012 που εξελέγη η διοίκηση Σαρρή (που εξελίχθηκε σε διοίκηση Γκιρτζίκη) λέγεται ότι «λύνει και δένει» σε όλα τα επίπεδα στο ποδόσφαιρο.

Δεν είναι απλά ένας «βραχίονας» του «συστήματος», αλλά ένα πρόσωπο πολύ ισχυρό για το νυν καθεστώς, που φέρεται να κινεί τα νήματα και να λαμβάνει μέρος σε όλες τις αποφάσεις που αφορούν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Θανάσης Μπουτζιώλης ήταν μάρτυρας υπεράσπισης της δίκης Μαρινάκη-Θεοδωρίδη για την είσοδό τους στα αποδυτήρια των διαιτητών στον τελικό του Κυπέλλου του 2013 ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Αστέρα Τρίπολης, στην οποία αμφότεροι οι κατηγορούμενοι απαλλάχθηκαν. Στην κατάθεσή του είχε υποστηρίξει πως ο Μαρινάκης είπε στους διαιτητές «σας εύχομαι καλή επιτυχία. Να σφυρίξετε 50-50 και ό,τι βλέπετε. Μην φοβάστε τίποτα», για να προσθέσει: «Είναι κάτι συνηθισμένο. Δεν προκάλεσε κανέναν φόβο στους διαιτητές. Δεν θεωρώ ότι ένας διαιτητής μπορεί να κάνει εσκεμμένο λάθος σε τελικό κυπέλλου. Το χέρι που δεν έδωσαν ήταν ένα ανθρώπινο λάθος. Σε έναν τελικό, ο διαιτητής θα παίξει 50-50, θέλει δεν θέλει. Ό,τι λάθος κάνει, είναι ανθρώπινο».

Εξάλλου, μετά τον τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Ξάνθη, υπάρχει φωτογραφικό υλικό που τον απεικονίζει στα μπουζούκια με την ομάδα του Ολυμπιακού για τα επινίκια.

Ο Μπουτζιώλης φέρεται τους τελευταίους μήνες να εμφανίζεται σε διάφορες Ενώσεις όπου διεξήχθησαν εκλογικές διαδικασίες, ενώ τυπικά δεν είχε κάποια δουλειά εκεί.

Ήταν επίσης ένας από τους υπεύθυνους του μεγάλου φιάσκου της περσινής ομιχλώδους κλήρωσης του Κυπέλλου (για την τρίτη φάση), όπου ουδείς καταλάβαινε τι ζευγάρια προέκυπταν και με τον Μπουτζιώλη να γελοιοποιεί την διαδικασία, αναφωνώντας «έβγαλα», αντί να πει τη λέξη «Ολυμπιακός», του οποίου το μπαλάκι μόλις είχε τραβήξει.

Εσχάτως, συνετρίβη στη δικαστική διαμάχη που είχε με τέσσερις δημοσιογράφους της εφημερίδας «ΩΡΑ των ΣΠΟΡ», τους οποίους είχε μηνύσει για συκοφαντική δυσφήμιση και ηθική βλάβη, αλλά οι συνάδελφοι δικαιώθηκαν πανηγυρικά για τα όσα είχαν γράψει.

Ο Μπουτζιώλης είναι 20(!) χρόνια πρόεδρος της ΕΠΣ Τρικάλων. Κι όμως: Τον Δεκέμβριο του 2012, οι οπαδοί του ΑΟ Τρικάλων ανάρτησαν πανό που έγραφε: «Αλέξη και Θανάση είστε της πόλης η ντροπή»! Ο Θανάσης είναι ο Μπουτζιώλης. Ο Αλέξης, είναι ο Τρικαλινός διεθνής διαιτητής, Αλέξανδρος Αρετόπουλος, του οποίου οι διαιτησίες έχουν ξεσηκώσει κατά καιρούς θύελλα αντιδράσεων από τις ομάδες που αντιπολιτεύονται το καθεστώς. Φυσικά, μιλάμε για "ανθρώπινα λάθη", όπως λέει και ο Μπουτζιώλης...

Αναφορικά με την καταδίκη του για πλαστογραφία και αποδοχή προϊόντων εγκλήματος την οποία αποκαλύπτει σήμερα το SDNA, αξίζει να σημειωθεί επίσης και το εξής: Εφόσον η απόφαση της δικαιοσύνης καταστεί τελεσίδικη, ο Μπουτζιώλης εκπίπτει αυτοδικαίως των αξιωμάτων του!

Το SDNA έχει στην κατοχή του και τα πρακτικά του δικαστηρίου για την καταδίκη του Μπουτζιώλη και σας παρουσιάζει αυτούσιο το ουσιώδες απόσπασμα:

«ΚΗΡΥΣΣΕΙ ένοχο τον πέμπτο εκ των κατηγορουμένων, Αθανάσιο Μπουτζιώλη, διότι:
Στην Αθήνα περί το μήνα Μάιο του έτους 2009 και σε ημερομηνία που δεν εξακριβώθηκε κατήρτισε πλαστό έγγραφο με σκοπό να παραπλανήσει με τη χρήση του άλλον σχετικά με γεγονός που μπορεί να έχει έννομες συνέπειες. Ειδικότερα, αφού έλαβε στην κατοχή του το με αριθμό 39445086-8 κλεμμένο φύλλο επιταγής, συμπλήρωσε τα στοιχεία αυτής και δη στη θέση "ΤΟΠΟΣ" έθεσε τη λέξη "Αθήνα", στη θέση "ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ" έθεσε "20/10/2009", στη θέση "ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΓΗ ΜΟΥ ΑΥΤΗ ΣΕ ΔΙΑΤΑΓΗ" έθεσε το ονοματεπώνυμο "ΓΚ.... ΕΥ..." και ως ποσό έθεσε αριθμητικός "8.650" και ολογράφως "ΟΚΤΩ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΞΑΚΟΣΙΑ ΠΕΝΗΝΤΑ ΕΥΡΩ", ενώ στη θέση "ΥΠΟΓΡΑΦΗ" έθεσε κατ' απομίμηση και χωρίς δικαίωμα υπογραφικό σκαρίφημα ως δήθεν υπογραφή του εγκαλούντος Αλ... Για και εντύπωμα κατασκευασμένης σφραγίδας της εταιρίας με την επωνυμία "Κ. ΤΡ... & ΣΙΑ Ο.Ε.", η οποία φερόταν να είχε ως αντικείμενο την εμπορεία τροφίμων και αγροτικών προϊόντων, ενώ στην πραγματικότητα η ως άνω εταιρία εμπορευόταν ιατρικά μηχανήματα, έτσι ώστε να δίδεται η εντύπωση στους τρίτους ότι ο εγκαλών είχε εκδώσει την επιταγή και την είχε μεταβιβάσει νόμιμα, στη συνέχεια δε ο συγκατηγορούμενός του Ευ... Γκ... έθεσε την υπογραφή του ως λήπτης και κομιστής και τη σφραγίδα της επιχείρησής του "ΓΚ...ΕΥ... ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ" και την προσκόμισε στο κατάστημα Μουζακίου Καρδίτσας της τράπεζας ".... (αναφέρεται το όνομα της τράπεζας)", ως ενέχυρο προς χρηματοδότηση. Τα ανωτέρω έπραξαν οι τέταρτος και πέμπτος κατηγορούμενος με σκοπό να παραπλανήσουν τους αρμόδιους τραπεζικούς υπαλλήλους ότι η ανωτέρω επιταγή ήταν γνήσια και είχε κυκλοφορήσει νόμιμα και να λάβουν χρηματοδότηση ύψους 8.650 ευρώ, πράγμα που πέτυχαν, όταν δεν εμφανίστηκε η επιταγή προς πληρωμή στις 20.10.2009 δεν πληρώθηκε διότι όπως εξακριβώθηκε έπειτα από έλεγχο του λογαριασμού του φερόμενου ως εκδότη υπήρχε δήλωση για κλοπή της επιταγής».