Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2016

Κρίμα ! Δυστυχώς σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Παντελής Παντελίδης


Ανακοινώθηκε από την ΕΡΤ πριν από λίγο, ότι όντως ο νεκρός στο τροχαίο που έγινε στη Βουλιαγμένη ήταν ο 33χρονος Παντελής Παντελίδης.
Επιπλέον....

Τι λένε οι αυτόπτες μάρτυρες για το θάνατο του 
Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, το τροχαίο που αποτέλεσμα είχε τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη, έγινε στις 08:20 σήμερα το πρωί στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο ύψος του Ελληνικού.
Το τζιπ που οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα και ξέφυγε από την πορεία του με αποτέλεσμα να πέσει σε δέντρο.
Οι δύο γυναίκες που ήταν μαζί του τραυματίστηκαν στο τροχαίο μαζί με τον γνωστό τραγουδιστή έχουν μεταφερθεί στον Ευαγγελισμό. Πληροφορίες από το ΕΚΑΒ αναφέρουν ότι οι μία γυναίκα έχει υποστεί διπλό ακρωτηριασμό ενώ η δεύτερη είναι σοβαρά τραυματισμένη.

Ο Παντελής Παντελίδης γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στη Νέα Ιωνία. Δεν είχε κάνει μουσικές σπουδές κι έμαθε μόνος του να παίζει μουσικά όργανα. Η καριέρα του στον χώρο του τραγουδιού ξεκίνησε, τυχαία. Ο νεαρός υπαξιωματικός του πολεμικού ναυτικού τότε, ανέβασε ένα τραγούδι του στο youtube με το βίντεο να γίνεται γρήγορα viral. Η συνέχεια λίγο πολύ γνωστή: Ο Παντελής Παντελίδης ηχογραφεί το τραγούδι «Δεν ταιριάζετε σου λέω» σε μουσική και στίχους δικούς του και η πρώτη του επιτυχία είναι γεγονός.
Η πρώτη του δισκογραφική δουλειά ήταν ο δίσκος με τίτλο «Αλκοολικές οι νύχτες» κυκλοφόρησε το 2012 και έγινε διπλά πλατινένιος. Μεγάλη επιτυχία του είναι το τραγούδι «Δεν ταιριάζετε σου λέω», ενώ στο δίσκο περιλαμβάνονται ακόμη τα τραγούδια «Συνοδεύομαι», «Πάμε στοίχημα θα ξαναρθείς», «Παραμυθιάζομαι», «Λιώμα σε γκρεμό», τα οποία γνώρισαν επιτυχία στο ραδιόφωνο.


Χατζηνικολάου, μην κυκλοφορήσεις τη real news με CD του Παντελίδη pls !