Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

"Δεν μου αρέσουν τα φωτομοντάζ"

Όπως μπορείτε να διαβάσετε σε άλλο θέμα, το στέλεχος της ΛΑ.Ε. και πρώην βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, πρώην βουλευτής ΑΝΕΛ, Ραχήλ Μακρή, συμμετείχε σε γυμνή φωτογράφιση για ...
καλό, φιλανθρωπικό σκοπό. Φυσικά, το γυμνό θα είναι καλλιτεχνικό, οπότε μην φαντασιώνεστε πορνογραφικές πόζες. Θα είναι καλλιτεχνικό.
Κάτι τέτοιο δηλαδή, όπως το ....φαντάστηκε το καλλιτεχνικό τμήμα του makpress:

NEΩΤΕΡΟ: Επειδή η κ.Μακρή ενοχλήθηκε από το καλλιτεχνικό φωτομοντάζ (το διαδίκτυο είναι γεμάτο με fakes), συμμορφωνόμαστε αμέσως και αποσύρουμε όπως ζήτησε, την εικόνα, αν και διευκρινίστηκε ότι ήταν προϊόν φωτομονταζ και δεν περιείχε γυμνό, αλλά ήταν φωτομοντάζ καλλιτεχνικής φωτογράφιση από ημερολόγιο για φιλανθρωπικό σκοπό. Φυσικά, δεν θα είχε τύχη καμία μήνυσή της, ούτε ποτέ θα ασχολούνταν η ΔΗΕ με φωτομοντάζ. Δεν υπήρξε καμία πλαστογραφία και φυσικά δεν παραβιάστηκε κανένας νόμος, αλλά εν πάσει περιπτώσει, αφού δεν εκτίμησε την καλλιτεχνική "φωτο", η πρώην βουλευτής, την αποσύρουμε. (Και δεν θα αναφερθούμε σε χιλιάδες τσοντοσάιτς τα οποία ξεσκίζουν τη γενετήσια αξιοπρέπειά της, αλλά δεν ενοχλήθηκε)


Η φωτογραφία είναι προϊόν φωτομοντάζ.




ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ enikos.gr ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ

H Ραχήλ Μακρή έκανε γυμνή φωτογράφιση από Enikos_gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου