Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Δημήτρης Καμμένος: "Έστρωσα κι εγώ μετά τι φοβέρες και κάνω δήλωση μετανοίας"

Ένας ακόμη πολιτικός, που τρέχει να δηλώσει ότι συμμορφώνεται με τας υποδείξεις. Διότι, όλοι είναι μάγκες, μέχρι να ασχοληθεί μαζί τους η Haaretz. Μετά, αρχίζουν οι συγνώμες. Οι Εβραίοι...
δεν είναι μαλάκες Έλληνες να παίζουν με τα ιερά και τα όσια τους όπως η Ρεπούση π.χ. και η Σία Αναγνωστοπούλου. Παιχνιδάκια με τα ιερά και όσια των Ελλήνων έκανε πολύ χειρότερα απ΄ότι ο Καμμένος με τους Εβραίους, η αν.Υπουργός Παιδείας Σία Αναγνωστοπούλου. Αν τις έκανε για Εβραίους, θα έτρεχε χεσμένη επάνω της, να κάνει μετάνοιες μέχρι τα 85 της. Τις έκανε όμως για Έλληνες κι έτσι δεν νοιώθει καμία πίεση. Κανείς δεν ασχολείται μαζί της, ενώ θα έπρεπε να τρέχει και να μη φτάνει, όπως ο Δ.Καμμένος.
Τη σφαγή στη Σμύρνη τη βάφτισε η Αναγνωστοπούλου "αποτέλεσμα της εθνικιστικής εχθρότητας Ελλήνων και Τούρκων" κι όχι αποτέλεσμα του σχεδίου εθνοκάθαρσης του παρανοϊκού Κεμάλ !
Σαν να έγραφε δηλαδή, ότι το Ολοκαύτωμα των Εβραίων, ήταν "αποτέλεσμα της εθνικιστικής εχθρότητας Γερμανών - Εβραίων" κι όχι σφαγή θυμάτων από τον παρανοϊκό Χίτλερ.




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ / ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ  ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Β’ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ

«Παρατηρώντας τη σημερινή αναστάτωση σχετικά με δημοσιεύσεις στα κοινωνικά δίκτυα που αφορούν άμεσα και έμμεσα το πρόσωπό μου, θέλω να σας δηλώσω κατηγορηματικά ότι όλοι οι λογαριασμοί στα κοινωνικά δίκτυα είχαν ως διαχειριστές, συνεργάτες σε αριθμό άνω των δεκαπέντε.

Όσον αφορά το περιεχόμενο ανακοινώσεων σε κοινωνικά δίκτυα κάτω από τους κωδικούς μου, για πολλές από αυτές δεν φέρω καμία προσωπική ευθύνη και σας ενημερώνω ότι οι λογαριασμοί μου έχουν παραβιαστεί πάνω από τέσσερεις φορές. Για του λόγου του αληθές, ο λογαριασμός μου στο Facebook έχει μπλοκαριστεί από την παραμονή των εκλογών από άγνωστους εισβολείς.

Θέλω να δηλώσω ότι σχετικές αναρτήσεις συνεργατών οι οποίες εκλήφθησαν ή ήταν προσβλητικές προς συγκεκριμένες ομάδες συμπολιτών μας, με βρίσκουν κάθετα αντίθετο και με την παρούσα ζητώ και προσωπικά συγγνώμη από όσους έχουν ενοχληθεί σχετικά, ενώ καταγγέλλω ρητά τον ρατσισμό, τον ομοφοβισμό και τον αντισημιτισμό.

Κλείνοντας θέλω να τονίσω ότι οι ευθύνες που έχω αναλάβει είναι τεράστιες, το έργο εξαιρετικά σημαντικό και στην Ελλάδα του αύριο που οραματιζόμαστε, δεν περισσεύει κανένας Έλληνας πολίτης».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου