Πέμπτη 4 Απριλίου 2024

Θυσία στον φιλελεφτισμό η ασφάλεια μας

 Πολλά λέγονται πάλι για την αναλγησία των αστυνομικών, την ελλιπή τους εκπαίδευση, τον ωχαδερφισμό τους. Όλα αυτά, που ...μπορεί να ισχύουν σε έναν βαθμό, δεν πρέπει να μας συσκοτίζουν το πρόβλημα: ότι η ασφάλεια, όπως και κάθετι άλλο του κράτους στην Ελλάδα, έχουν πλέον αλωθεί από την πολιτική κορεκτίλα και την woke κουλτούρα. 

Ως προς την πολιτική κορεκτίλα, η αστυνομία πρέπει να ακολουθεί στην λογική του λιγότερου κράτους, και να προετοιμάζεται και εκείνη ακόμη, ίσως να είναι η τελευταία, αλλά να προετοιμάζεται ήδη και αυτή για την ιδιωτικοποίησή της. 

Ως προς την woke κουλτούρα, η αστυνομία απασχολεί πλέον προσωπικό για την ασφάλεια και την προστασία των ζώων. 

Έτσι, από την μία η γενική υποστελέχωση και από την άλλη η ενασχόληση της αστυνομίας με την ασφάλεια των ζώων και την διερεύνηση διαφόρων πχ. ζωοκτονιών σε βαθμό ίδιο με την λεπτομερή διερεύνηση ανθρωποκτονιών, στερούν την κρίσιμη εκείνη μάζα των αστυνομικών που αν υπήρχε στο συγκεκριμένο Α.Τ. η κοπέλα θα ζούσε σήμερα. 

Ως κοινωνία, όμως, έχουμε κάνει τις επιλογές μας, επιλέγοντας κυβέρνηση που έχει δύο θεούς: τον φιλελεφτισμό και την woke κουλτούρα. 

Είναι, λοιπόν, αργά για δάκρυα...

Χαράλαμπος Μηνάογλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου