Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023

Ο νέος ηγέτης της αριστεράς, ευχαρίστησε τον σκύλο του

 Η εκλογή Κασσελάκη, ήταν ό,τι πιο ευχάριστο συνέβη στην πολιτική της Ελλάδας, τις τελευταίες δεκαετίες. Ένας πουθενάς με χαμόγελο Colgate, που...

δεν ξέρει πού πέφτει η Κύπρος, με μηδενική εμπειρία διοίκησης, πλουσιόπαιδο από την Εκάλη, εφοπλιστής, γόνος εφοπλιστών, υπάλληλος της στυγνής Goldman Sachs, αμερικανάκι κανονικό, ομοφυλόφιλος που υιοθέτησε σκύλο, έγινε αρχηγός της "κυβερνώσας αριστεράς", με τις ψήφους των αριστερών.

Μιλάμε για την παράταξη, που κυριάρχησε ιδεολογικά για πάνω από 50 χρόνια, με σύνθημα το ταξικό μίσος για τους "πλούσιους", το μίσος για τον ιμπεριαλισμό και τον καπιταλισμό και μια ελιτίστικη αντιδιαστολή με τη "δεξιά" που "δεν διάβαζε Μαρξ και Κούντερα και ήξερε μόνο από μπουζούκια".

Μια παράταξη που έντυσε την ιδεολογία της με αντάρτικα τραγούδια, όνειρα για Μελιγαλάδες και γουναράδικα, που υπερασπίζεται ακόμη και σήμερα τον φονιά Αμερικανών πρακτόρων Κουφοντίνα, εξέλεξε στην ηγεσία της έναν πανάσχετο τύπο, που έχει όλο το "πακέτο" του Αμερικάνικου glamour.

Ωραία εξέλιξη, για να γελοιοποιηθεί τελείως η έτσι κι αλλιώς γελοία "αριστερά", που θα μπορούσε μια φράση να ειπωθεί ως "από τα φυσεκλίκια στα dildos".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου