Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2023

Δεν θα έρθει ο Μητσοτάκης στη ΔΕΘ το Σ/Κ, μην σιδερώνετε το κοστούμι

 Εκατοντάδες μέλη της βαρετής φυλής των "χειραψάκηδων", πολιτικών και πολιτικάντηδων, ετοιμάζονται όλη τη βδομάδα για τη μεγάλη στιγμή, που θα βρεθούν στο Βελλίδειο και θα τους απλώσει το χέρι ο Μητσοτάκης. Βάζουν τις γυναίκες τους να....

σιδερώνουν και να ξανασιδερώνουν το επίσημο κοστούμι και ξαγρυπνούν φτιάχνοντας εικόνες με τον ηγέτη, να τους χαμογελά και να απλώνει το χέρι για χειραψία, την ωρα που οι κάμερες, τους δείχνουν σε πανελλαδική μετάδοση και ο ξάδερφος στο χωριό, φουσκώνει από περηφάνεια για τον ξάδερφο που "είναι μεγάλο κεφάλι στη Θεσσαλονίκη, τον καλάνε και στα εγκαίνια της έκθεσης και κάνει χειραψίες με τον Μητσοτάκη". Μετά, βάζουν τη φωτο με τον Πρωθυπουργό στο facebook και πουλάνε "σημαντικότητα", ενώ είναι κακόμοιρα ανθρωπάκια, που μια ζωή τρέχουν από πίσω, από τους Αθηναίους μπας και τους δώσουν κανένα αξίωμα, να ικανοποιήσουν τη ματαιοδοξία. Φυσικά, κανείς στην Αθήνα δε λαμβάνει υπόψη του τη γνώμη τους.... Γλάστρες. Τους λυπάμαι.

Β.Π.

Υ.Γ. Ο υποφαινόμενος, βρέθηκα πολλές φορές σε ομιλία πρωθυπουργού στη ΔΕΘ, επίσημα προσκεκλημένος και πάντα σφιγγόταν η καρδιά μου από τους διάφορους αναξιοπρεπείς γλείφτες, που είναι το 80% των πολιτικών της Θεσσαλονίκης.


Κι έτσι, διαβάζουμε στο καθεστωτικό ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, στο οποίο το Μαξίμου, πασσάρει τα "αποκλειστικά" :


 Αναβάλλεται η παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς οι πλημμύρες και οι τεράστιες καταστροφές στη Θεσσαλία αλλάζουν άρδην τον σχεδιασμό.

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες του protothema.gr, το κεντρικό σενάριο αυτή τη στιγμή είναι να μην γίνει η ομιλία του πρωθυπουργού το Σάββατο και η συνακόλουθη συνέντευξη Τύπου και αυτή να επαναπρογραμματιστεί για τις επόμενες μέρες, μέσα στην εβδομάδα.

Ο κ. Μητσοτάκης θα βρίσκεται στις 11 στο Συντονιστικό της Πολιτικής Προστασίας, ενώ μέσα στο Σαββατοκύριακο, θα βρεθεί στις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας, προκειμένου να δει από κοντά την καταστροφή που έχει συντελεστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου