Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021

ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗΣ - Η ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Σχολιάζοντας την ανακοίνωση του Τομεάρχη Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Ανδρέα Ξανθού και της Τομεάρχου Εργασίας Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου αναφορικά με...

την τροπολογία της Κυβέρνησης για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού για  το προσωπικό των δημόσιων και ιδιωτικών δομών υγείας και των μονάδων φροντίδας ηλικιωμένων, ο δικηγόρος και πολιτευτής της ΝΔ στην Α’ Θεσσαλονίκης Νίκος Καραγιαννακίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Τα ήξεις – αφίξεις του ΣΥΡΙΖΑ με το μείζον ζήτημα των εμβολιασμών συνεχίζονται με αμείωτη ένταση. Μετά τον Παύλο Πολάκη και τη Θεοδώρα Τζάκρη, πήραν τη σκυτάλη ο π. Υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός συνεπικουρούμενος από την Τομεάρχη Εργασίας Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και επιχειρούν να τετραγωνίσουν τον κύκλο με μια δήλωση που έχει ξεκάθαρη πολιτική στόχευση: να κλείσει το μάτι στους εργαζόμενους που επιμένουν στο μη εμβολιασμό, κατηγορώντας την Κυβέρνηση πως επιλέγει το δρόμο του αυταρχισμού και πως επαναφέρει, με πλάγιο τρόπο, τη διαθεσιμότητα στο Δημόσιο.

Την ώρα που η πανδημία καλπάζει εκ νέου και η μετάλλαξη Δέλτα ανατρέπει όλα τα δεδομένα, την ώρα που η Κυβέρνηση προσπαθεί να χτίσει με υπευθυνότητα και αποφασιστικότητα το τείχος ανοσίας για την προστασία του συνόλου των πολιτών, στο ΣΥΡΙΖΑ επιχειρούν να εκμεταλλευτούν μικροκομματικά και μικροπολιτικά, με τον πλέον λαϊκίστικο και πολιτικά αισχρό τρόπο τα πάντα: Ένα κόμμα χωρίς αρχή, μέση και τέλος, ένα κόμμα του ¨ναι μεν αλλά¨, επενδύει στην υγειονομική κρίση, θέλει να αρέσει σε όλους, καταλήγοντας να μην αρέσει σε κανέναν.

Τους παραδίδουμε στην κρίση της κοινής γνώμης».

 

 

 

 

                         

Νίκος Καραγιαννακίδης

Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω

Πολιτευτής Νέας Δημοκρατίας - Α’ Θεσσαλονίκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου