Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021

Έφτασε η μεγάλη ώρα για τον Άρη

 Μετά από 17 μήνες και εξαιτίας των μέτρων για τον κορωνοϊό, το «Κλεάνθης Βικελίδης» ανοίγει σήμερα ξανά τις θύρες του, υπό ειδικές συνθήκες βέβαια, για τον αποψινό κρίσιμο ευρωπαϊκό αγώνα.

Ο Άρης υποδέχεται στις 21.30 την Αστάνα στο...

δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι, θέλοντας να ανατρέψει την ήττα με 2-0 στο Καζακστάν. Σύμμαχος του σε αυτή την προσπάθεια θα είναι ο κόσμος της ομάδας, ο οποίος θα έχει την ευκαιρία να μπει ξανά στο γήπεδο μετά από σχεδόν 1,5 χρόνο και να σπρώξει τους παίκτες του Άκη Μάντζιου στην πρόκριση για τον επόμενο γύρο του Conference League.

Με σχετική της ενημέρωση η ΠΑΕ Άρης υπενθύμισε για τα εισιτήρια:

– Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν τρεις ώρες (18:30) πριν από την προγραμματισμένη έναρξη του αγώνα (21:30)

– Βάσει της ΚΥΑ θα υπάρχει διπλός έλεγχος των φιλάθλων κατά την πρόσβασή τους στο γήπεδο. Κατά τον πρώτο έλεγχο, περιμετρικά του γηπέδου, είναι απαραίτητη η επίδειξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης από Covid 19 το τελευταίο εξάμηνο (χωρίς την επίδειξή τους δεν θα επιτραπεί σε κανέναν η πρόσβαση), όπως επίσης και η επίδειξη αρνητικού self test για τα παιδιά έως 12 ετών και από 12 έως 15 ετών αρνητικού PCR test (εντός 72 ωρών) ή αρνητικού rapid test (εντός 48 ωρών).

– Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική τόσο κατά την είσοδο στο γήπεδο, όσο και κατά την παραμονή σας την ώρα του αγώνα εντός του γηπέδου.

– Για να αποφευχθούν φαινόμενα συνωστισμού της «τελευταίας στιγμής» συνιστούμε στους φιλάθλους να φροντίσουν για την έγκαιρη προσέλευσή τους στο γήπεδο

– Λόγω του ότι είναι το πρώτο παιχνίδι στο… σπίτι μας, μετά από 17 μήνες και εξαιτίας των αυστηρών μέτρων λόγω του Covid 19, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ζητάει την συνεργασία όλων των πλευρών, προκειμένου να κυλήσουν όλα ομαλά.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ υπενθυμίζει, τέλος, ότι συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων τόσο ηλεκτρονικά, μέσω της viva.gr (https://www.viva.gr/tickets/sports/aris-fc/eisitiria-agonon-21-22/) όσο και από την ARIS F.C. Boutique (σήμερα από τις 10:00 μέχρι την έναρξη του αγώνα), σύμφωνα με τις οδηγίες της ΚΥΑ.

ΤΙΜΕΣ

ΘΥΡΕΣ           1, 3, 4, 5         15 ΕΥΡΩ

ΘΥΡΑ             2                      25 ΕΥΡΩ

ΘΥΡΑ             9                      35 ΕΥΡΩ

ΘΥΡΑ             7                      50 ΕΥΡΩ

ΘΥΡΑ             VIP                  100 ΕΥΡΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου