Σάββατο 15 Μαΐου 2021

Άνοιξε το Remezzo, το στολίδι της Καλαμαριάς

Ένα τοπόσημο της Καλαμαριάς, με υπέροχη θέα, αλλά άθλια διαχείριση παλαιότερα, αφού ήταν δημοτικό και λειτουργούσε με δημοτικούς υπαλλήλους, βρώμικο, παρατημένο, φαίνεται πως θα γίνει κανονική καφετέρια κι ο Δήμαρχος υπόσχεται ποιότητα. Μακάρι, αλλά να το δούμε στην πράξη, επειδή στις δημοτικές επιχειρήσεις, όπως όλοι ξέρουμε γίνεται "σφαγή" για έναν.... "διορισμό", έστω σερβιτόρας. Το βύσμα του βύσματος κι έτσι δεν δουλεύουν μαγαζιά με κόσμο...

Γι αυτό, αν και είναι ένα από τα πιο προνομιακά μαγαζιά της Ελλάδας, από άποψη θέσης, μεγέθους και χώρων, ή υπολειτουργούσε ή ήταν κλειστό ή βρωμούσε, για χρόνια. 

Ας ελπίσουμε να μας διαψεύσουν και να πάρουν προσωπικό που είναι κατάλληλο να δουλεύει με κόσμο, είναι ευχάριστο, ξέρει τη δουλειά, τό ΄χει με τον κόσμο κι όχι -όπως συνήθως γίνεται στις δημοτικές επιχειρήσεις- τη "χ" κοπέλα, που ο μπαμπάς έχει πολλά ψηφαλάκια για τον Δήμαρχο, αλλά δεν κάνει να σερβίρει ούτε πρόβατα. Η θέα δεν φτάνει, χρειάζεται και επαγγελματισμός. Οι άνθρωποι κάνουν τα μαγαζιά, όχι η θέα. Θέα έχει και το παγκάκι που είναι πάνω απ΄το Remezzo.



Το Remezzo αποτελούσε πάντα το σημείο αναφοράς για όλους τους Καλαμαριώτες αλλά και για τους επισκέπτες της παραλιακής ζώνης της Καλαμαριάς. Από το 1995 που εγκαινιάστηκε (αρχικά ως Διαβαλκανικό Κέντρο Νεότητας) έγινε η αγαπημένη συνήθεια των κατοίκων του Δήμου και όχι μόνο.

Η ιδανική θέση του μπροστά στην μαρίνα της Αρετσούς προσφέρει ανεμπόδιστη θέα στους θαμώνες όχι μόνο προς τη θάλασσα αλλά και προς τον πανέμορφο Όλυμπο που βρίσκεται στο βάθος.

Το μήνυμα του Δημάρχου Γιάννη Δαρδαμανέλη

Καλή αρχή Remezzo... το μαγαζί των εφηβικών και φοιτητικών χρόνων κι αναμνήσεων!
Όμορφες εικόνες, ανανεωμένο περιβάλλον, άψογο σέρβις...
συγχαρητήρια
στην ομάδα της ΔΕΤΕΚ για την ανανέωση σε όλα τα αναψυκτήρια Πλαστήρα, Remezzo και πλαζ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου