Τετάρτη 5 Μαΐου 2021

Ρευματοκλοπή στη βίλα Φουρθιώτη

-Το τελευταίο διάστημα έχουν πέσει για τα καλά τα φώτα της δημοσιότητας πάνω στον παρουσιαστή Μένιο Φουρθιώτη. Και τι δεν έχει γραφτεί όλο αυτό το διάστημα. Σχεδόν τα πάντα. Από τους.... αστυνομικούς που του είχαν παραχωθεί για να τον φυλάνε, μέχρι τη βίλα που μένει και ανήκει στην Alpha Bank, όπως αποκαλύψαμε προ ημερών στο powergame.gr. Η ίδια πηγή που μας είχε δώσει την σχετική πληροφορία (για τη βίλα), μας έδωσε μια ακόμη είδηση που σχετίζεται με το «παλάτι» του Μένιου.

-Προφανώς εν αγνοία του παρουσιαστή (γιατί κανείς δεν πιστεύει το αντίθετο) εσχάτως διαπιστώθηκε ρευματοκλοπή. Με απλά λόγια η βίλα φωτίζεται (και όχι μόνο) με κλεμμένο ρεύμα. Όπως ανέφερα και παραπάνω, είμαι σχεδόν βέβαιος ότι ο κ. Φουρθιώτης αγνοούσε το συγκεκριμένο γεγονός και ότι από σήμερα που το έμαθε θα στραφεί νομικά εναντίον όσων προσπάθησαν να του στήσουν μια ακόμη παγίδα, προκειμένου να το εκθέσουν στα μάτια της κοινής γνώμης.

-Επίσης, ένας επιπλέον λόγος που δεν θέλω να πιστέψω ότι ήταν σε γνώση του η ρευματοκλοπή, έχει να κάνει με τα μαχητικά ρεπορτάζ, εναντίον της ΔΕΗ. Μέχρι και κάμερα είχε στείλει κάτω από το σπίτι της υπεύθυνης του γραφείου Τύπου της επιχείρησης, Σοφίας Δήμτσα. Οπότε, σε καμία περίπτωση δεν θα τολμούσε να κάνει ρευματοκλοπή, τη στιγμή που κατακεραύνωνε τη ΔΕΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου