Τετάρτη 5 Μαΐου 2021

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ: Τι θα πεί "είχε παλιό έμφραγμα" η 44χρονη που πέθανε απ΄το εμβόλιο στη Χαλάστρα;

 Διαβάζω σε άρθρο σας, τις δηλώσεις της Προέδρου της Εθνικής Επιτροπής εμβολιασμού κ. Θεοδωρίδου και πραγματικά εκνευρίζομαι. Είπε η κυρία κατά λέξη: "«φαίνεται ότι υπήρξε και ένα έμφραγμα επί εδάφους παλαιοτέρου».

Υπάρχουν λοιπόν τα εξής ερωτήματα:

Η άτυχη γυναίκα, μπορεί να είχε πάθει όντως κάποιο μικρό έμφραγμα παλαιότερα και να μην το κατάλαβε. Αυτό συνέβη σε εκατοντάδες χιλιάδες έλληνες και το ανακαλύπτουν όταν παθαίνουν το "μεγάλο έμφραγμα" ή ποτέ.

Αλλά, αθωώνει το εμβόλιο, το ότι είχε "παλιό κρυφό έμφραγμα"; Φταίει το παλιό έμφραγμα και όχι το εμβόλιο, για το νέο έμφραγμα που "φαίνεται ότι υπήρξε"; 

Αν η απάντηση είναι "Ναι", τότε, θα πρέπει ΟΛΟΙ πριν εμβολιαστούμε, να υποβαλλόμαστε σε σωρεία διαγνωστικών εξετάσεων! Πώς μας κάνουν το εμβόλιο, αφού αν περάσαμε έμφραγμα και δεν το καταλάβαμε, μπορεί να πεθάνουμε; 

Τελικά, ποιός προκάλεσε το νέο έμφραγμα; Η σύμπτωση ή το εμβόλιο; 

Αν μας πουν "ναι, ήταν σύμπτωση ότι μια νέα γυναίκα έπαθε έμφραγμα 14 ώρες μετά τον εμβολιασμό της", τότε τίθεται ένα ερώτημα, που θυμάμαι ότι το βάλατε κι εσείς φίλοι του makpress:

"μα αν αποδίδετε το θάνατό της σε έμφραγμα κι όχι στον ιο, που έβαλε στο σώμα της το εμβόλιο, γιατί δεν αποδίδετε σε έμφραγμα, ανακοπή κ.λ.π. και τους θανάτους ανθρώπων, που νοσηλεύονται με κορωνοϊό, αλλά σταματάει η καρδιά τους; Γιατί στους θανάτους που καταχωρείτε ως "από κορωνοϊό" αδιαφορείτε για το αν "υπήρξε και ένα έμφραγμα επί εδάφους παλαιοτέρου" και με ευκολία μας λέτε ότι τον "σκότωσε ο κορωνοϊός" και όχι το έμφραγμα;"


Μας λέτε συνεχώς, όταν αμφισβητούμε την αιτία θανάτου πολλών "νεκρών του κορωνοϊού": 

"μα, αν δεν είχε κορωνοϊό, δεν θα πέθαινε, είχε υποκείμενο νόσημα, που το επιδείνωσε ο κορωνοϊός, άρα η αιτία θανάτου είναι ο κορωνοϊός".

Ε, γιατί να μην ισχύει το ίδιο και για τους εμβολιασμένους; Θα μπορούσε λοιπόν κανείς να αντιτείνει:

"μα, αν δεν είχε εμβολιαστεί, δεν θα πέθαινε, είχε υποκείμενο νόσημα, που το επιδείνωσε ο εμβολιασμός, άρα η αιτία θανάτου είναι ο εμβολιασμός".

Έχω άδικο;

 Σ.Τ. Θεσσαλονίκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου