Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018

Σκόπια: Το Λονδίνο πληρώνει εταιρεία για προώθηση του δημοψηφίσματος

Η Αγγλία θα πληρώσει εταιρία για να επηρεάσει τους Σκοπιανούς ώστε να αποδεχθούν το "Βόρεια Μακεδονία" ... Είναι που εδώ στη Δύση λατρεύουν την ελεύθερη έκφραση και τη Δημοκρατία ... που ο "κακός" Πούτιν "απειλεί"...
Πρώτα ανέτρεψαν τον Γκρούεφσκι, τώρα θέλουν να.....
κλείσει το θέμα του ονόματος για να "κλειδώσουν" τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ.
>>>Η εταιρεία στρατηγικής επικοινωνιών από το Μπέλφαστ, Βόρεια Ιρλανδία, «Στρατάτζεμ Ιντερνέσνιλ», θα βοηθήσει την κυβέρνηση των Σκοπίων στην εκστρατεία της με στόχο την επιτυχία του δημοψηφίσματος, δηλαδή την αποδοχή του ονόματος Βόρεια Μακεδονία, και θα πληρωθεί από το Λονδίνο, γράφει σλαβικό δημοσίευμα των Σκοπίων.

Σύμφωνα με μνημόνιο συνεργασίας η βορειο-ιρλανδική εταιρεία συμβούλων, θα βοηθήσει να εφαρμοσθεί επιτυχημένη δημόσια επικοινωνία με τους πολίτες, με βάση τις αρχές της αντικειμενικότητας, της διαφάνειας και του ορθολογισμού.

Οι δύο πλευρές υπέγραψαν πρόσφατα μνημόνιο συνεργασίας για την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών.

Το οικονομικό βάρος, σύμφωνα με πληροφορίες, θα το αναλάβει η βρετανική πρεσβεία.

Επίσης, όπως αναφέρει η εφημερίδα ’Νεζαβίσεν’ των Σκοπίων οι ξένοι σύμβουλοι θα βοηθήσουν επίσης, στην διασφάλιση δίκαιης και αξιόπιστης διαδικασίας του δημοψηφίσματος.

Οι ειδικοί της Εταιρείας Συμβούλων έχουν καταγράψει, ήδη, την ατμόσφαιρα πριν από το δημοψήφισμα στη χώρα.

Λίγο πριν από ένα μήνα, δύο από αυτούς επισκέφθηκαν τα Σκόπια. Επικοινώνησαν με εκπροσώπους της κυβέρνησης, αλλά και με ένα μέρος της κοινωνίας των πολιτών, διανοούμενους, δημοσιογράφους και με την επιχειρηματική κοινότητα.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται σε χώρες που εξέρχονται από συγκρούσεις, όπως η Παλαιστίνη, η Συρία, το Κοσσυφοπέδιο, το Πακιστάν, το Ιράκ, η Νιγηρία, το Αφγανιστάν.

Όπως σημειώνεται η βορειο-ιρλανδική εταιρεία συμμετείχε σε προεκλογικές περιόδους ή δημοψηφίσματα: στην Κύπρο το 2004, στην Σκωτία το 2014, την Τουρκία το 2017 και το Κουρδιστάν το 2017.<<<