Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018

Η μεγαλύτερη μάχη του ΠΑΟΚ απόψε

Η ημέρα που ο ΠΑΟΚ καλείται να γράψει ιστορία έφτασε. Για πρώτη φορά, η ομάδα βρίσκεται τόσο κοντά στους ομίλους του Champions League, που κατοχυρώνουν κάθε ευρωπαϊκό σύλλογο, ως "μεγάλο" σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Με τον "αέρα" του.....
1-1 του πρώτου ματς, ο "Δικέφαλος" υποδέχεται απόψε στις 10 μμ, την Μπενφίκα, σε ένα ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ματς, το οποίο θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό το μέλλον του.

Αν ο ΠΑΟΚ κατορθώσει να περάσει το εμπόδιο της Μπενφίκα, μπαίνει στο club των ισχυρών με "προίκα" τουλάχιστον 25 εκατομμυρίων ευρώ και αναβαθμίζεται στα μάτια των ποδοσφαιριστών παγκόσμιας κλάσης, που σήμερα διστάζουν να έρθουν στη Θεσσαλονίκη.

Η πρόκριση βεβαίως, έχει και μια άλλη πολύ θετική διάσταση: 
για 3 τουλάχιστον αγώνες, η Τούμπα θα είναι γεμάτη, αλλά κυρίως, γεμάτα θα είναι τα καφέ και οπουδήποτε αλλού "δείχνει το ματς".
Ο ΠΑΟΚ είναι μια βαριά βιομηχανία στη Βόρεια Ελλάδα, που δημιουργεί τζίρους εκατομμυρίων κάθε φορά που παίζει και σε συνδυασμό με την εντυπωσιακή επανεμφάνιση του Άρη στα σαλόνια της Superleague, φέρνει το ποδόσφαιρο ξανά, στο προσκήνιο των κοινωνικών συζητήσεων στη Θεσσαλονίκη.
Όσοι κυκλοφορείτε, θα γίνατε προχθές και χθες "μάρτυρες" συζητήσεων για το εκπληκτικό come back του Άρη, που έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο, ενώ σήμερα, η συζήτηση που κυριαρχεί παντού στη Θεσσαλονίκη, είναι ο αγώνας του ΠΑΟΚ με τη Μπενφίκα.

Κατά την άποψή μας, αυτό που θα κρίνει τον αγώνα είναι η ΤΥΧΗ και ελπίζουμε να την έχουμε !