Κυριακή 26 Αυγούστου 2018

Ποιά αλλαγή θα δουν οι Θεσσαλονικείς όταν επιστρέψουν στην πόλη από διακοπές

Αρκετοί Θεσσαλονικείς, λείπουν από την πόλη ακόμη, αν και απόψε θα επιστρέψει το πρώτο μεγάλο κύμα. Όσοι επιστρέφουν, θα δουν ότι κατά τον Αύγουστο, ο ...
Δήμος γέμισε με πασαλάκια, σημαντικές οδικές αρτηρίες της πόλης.

Αντιγράφουμε σημερινό ρεπορτάζ του seleo:
Συνεχίζονται οι εργασίες και η τοποθέτηση διαχωριστικών πλαστικών, ώστε να καταπολεμηθούν οι στάσεις οδηγών και η παράνομη στάθμευση.

Σήμερα το πρωί, συνεργείο του δήμου Θεσσαλονίκης τοποθέτησε πλαστικά πασαλάκια κατά μήκος της οδού Μπότσαρη από το ύψος της οδού Δελφών έως της Β. Όλγας.

Διαχωριστικά πασαλάκια, έχουν τοποθετηθεί και σε άλλους κεντρικούς δρόμους της πόλης, με σκοπό τον διαχωρισμό των δύο αντίθετων κατευθύνσεων κυκλοφορίας αλλά και να αποτελούν τεχνητά εμπόδια για τη στάση και τη στάθμευση οχημάτων.

Μετά την Μπότσαρη και την Λεωφόρο Στρατού, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Παπαναστασίου μέχρι το Γαλλικό Ινστιτούτο, ανάλογες παρεμβάσεις θα ακολουθήσουν στις οδούς Π. Συνδίκα και Γρ. Λαμπράκη.

Τα περίπου 2.000 τεμάχια ελαστικών οριοδεικτών που αναμένεται να τοποθετηθούν σε όλη την πόλη είναι δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχο στο δήμο Θεσσαλονίκης.