Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018

Καταγγελία κατά Μπουτάρη

Η διοίκηση Μπουτάρη, που μόνο μέλημά της έχει να καθιερώσει έναν νέο ....
Οργανισμό στο Δήμο Θεσσαλονίκης πριν καλά – καλά καταφέρει να εφαρμόσει τον – γεμάτο… κενά- προηγούμενο, καλό θα είναι να φροντίσει πρώτα από όλα να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις της προς τους εργαζόμενους.
Από το Νοέμβριο του 2017 υπάρχει απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου για την αποζημίωση σε χρήμα προς τους εργαζόμενους των Μέσων Ατομικής Προστασίας (Μ.Α.Π.) της περιόδου 2012-2016. Η απόφαση δεν έχει υλοποιηθεί με απόλυτη ευθύνη της διοίκησης του Δήμου και του πολιτικού προϊσταμένου όλων – του Δημάρχου. Η Επίτροπος του Ελεγκτικού Συνεδρίου περιμένει, ακόμη, τις διευκρινίσεις που ζήτησε κι η διοίκηση Μπουτάρη περί άλλων τυρβάζει.
Η ίδια διοίκηση δεν έχει καταφέρει να συντάξει σωστά μια έκθεση για να αποδοθούν δεδουλευμένα νυχτερινά και εξαιρέσιμα στους υπαλλήλους.
Καταγγέλλουμε τη Διοίκηση και, κατ’ επέκταση, τον ίδιο το δήμαρχο Γ.Μπουτάρη, για πλήρη αδιαφορία.
Το μόνο για το οποίο νοιάζεται είναι να εξασφαλίσει πλειοψηφία για να εγκρίνει έναν απαράδεκτο νέο Οργανισμό του Δήμου, έναν Οργανισμό που, αν, τελικά, εφαρμοστεί, θα διαλύσει τις υπηρεσίες -αφού δε συντάχθηκε με σκοπό την εξυπηρέτηση του πολίτη- αλλά ούτε κι αυτό το καταφέρνει. Γι αυτό και πηγαινοφέρνει το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Ο Δήμος Θεσσαλονίκης πρέπει να διοικηθεί. Οφείλει πρώτος από όλους να εκπληρώνει τις υποχρεώσεις του, τόσο έναντι των πολιτών, όσο κι έναντι των υπαλλήλων του.


Το Δ.Σ της

ΔΑΚΕ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ