Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018

ΠΑΟΚ - ΜΠΕΝΦΙΚΑ 1-4 (ΒΙΝΤΕΟ)

Άψογος ο κόσμος, χειροκρότησε την ομάδα, παρά τη σκληρή ήττα.
Τρία τραγικά λάθη του τραγικού απόψε Βαρέλα και ένα λάθος του τερματοφύλακα Πασχαλάκη, δύο "ηρώων" μέχρι τώρα, οδήγησαν τον ΠΑΟΚ σε μια ντροπιαστική ....
ήττα.

Ντροπιαστική, όχι για το εύρος του σκορ, αλλά γιατί, ενώ ερχόταν από την ισοπαλία και κατόρθωσε να προηγηθεί γρήγορα, δέχθηκε γρήγορα - γρήγορα 3 γκολ στο α΄ημίχρονο. Λάθος του Λουτσέσκου και η μη είσοδος του Ουάρντα από την αρχή του αγώνα.
O κόσμος πάντως ήταν άψογος και χειροκρότησε θερμά τους παίκτες.
Η μεγάλη επιτυχία δεν ήρθε, συνέχεια στο Europa League τώρα...



76' Κόκκινη κάρτα στον Λέο Μάτος

76' O Ακπόμ στη θέση του Καντουρί

63' Ο Σάκοφ στη θέση του Κάνιας

49' Ο Σάλβιο σκοράρει με πέναλτι για 2η φορά μετά το πέναλτι που προκάλεσε ο Βαρέλα, ο οποίος απόψε είναι καταστροφικός. Όπως λέει κι ο σπορτκάστερ του BT Sport, "he is a ridiculous defender".

46; Ο Ουάρντα στη θέση του Λημνιού

40' Ο Pizzi (Μπενφίκα) σουτάρει και γκολ

26' Ο Eduardo Salvio (Μπενφίκα) αξιοποιεί εύκολα το πέναλτι καθώς στέλνει την μπάλα κατευθείαν στην κάτω αριστερή γωνία, στο δοκάρι και μέσα. Ο Πασχαλάκης έκανε σοβαρό λάθος.

20' Ο Jardel (Μπενφίκα) τον οποίο χάνει ο Βαρέλα , που σκοντάφτει, πηδά ψηλότερα για βρει την μπάλα μετά από ένα κόρνερ και την στέλνει πίσω από τον αβοήθητο τερματοφύλακα με ωραία κεφαλιά που πήγε χαμηλά στην δεξιά γωνία. Οι αμυντικοί κοιτάζονται μεταξύ τους αμήχανα. Πολύ ωραίο γκολ. Ο Jardel (Μπενφίκα) έχει κάθε δικαίωμα να πανηγυρίζει!

13' Είναι στα δίχτυα! Ο Mauricio έδωσε μια πάσα στον Aleksandar Prijovic (ΠΑΟΚ) και αυτός είχε εύκολη δουλειά για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Το σκορ είναι 1:0.